Live from... (click and post one photo)

Georgie

Member
Μηνύματα
22
Likes
114
Φέτος τον Αύγουστο έχει την 60th anniversary της μάχης του Brighton μεταξύ Mods & Rockers, πολλά φεστιβάλ στη πόλη, επιστροφή Δουβλίνο και πίσω Αύγουστο, με γυαλισμένα Docs και σιδερωμενο Perry ;)
Να είχα και ένα scooter ......
 

kokobloko

Member
Μηνύματα
18
Likes
239
Quadrophenia is filmed in Brighton and London's Shepherd's Bush. Although many of the locations have since changed, here are some of the famous places you can still visit if you want to take in the Quadrophenia experience: Jimmy and Steph get up close and personal in an alley by 11 East Street in Brighton.

Μονο στο brighton δεν εχω παει. Shepherd's bush απειρο περπατημα μεχρι hammersmith,acton η κεντρο αναλογα τα κεφια. Για να μην ειμαι offtopic να βαλω και λιγες εικονες απο οταν ημουν λονδινο!
IMG_0634.JPG

IMG_0698.JPG

IMG_0707.JPG
IMG_0730.JPG

unnamed.jpg
IMG_0758.JPG
IMG_0801.JPG

IMG_0645.JPG

IMG_0649.JPG

για παλιες φωτογραφιες απο λονδινο υπαρχει μια ωραια σελιδα στο facebook Old Photos of Essex Kent & London
 
Last edited:

vicky_pl

Member
Μηνύματα
183
Likes
520
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ωραία..δώσε μας και μια σύντομη ανταπόκριση για ατμόσφαιρα κτλ.
Δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη να σου πω την αλήθεια μιας και ήταν η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε γήπεδο. Τα πάντα για μένα ήταν πρωτόγνωρα!
Ήταν τρομερή η αίσθηση όλη πάντως. Να βλέπεις να κάθονται μιξ οπαδοί και των δύο χωρών σε ένα μοναδικό κλίμα γιορτής! Εξαιρετικά θερμοί και πωρωμένοι οι Ισπανοί που στο γκολ της Γεωργίας πάγωσαν (μετά ηρεμησαν), απίστευτα ορεξάτοι για την νίκη και οι γεωργιανοι. Ο αγώνας όλος λαμβανε χώρα κυρίως μπροστά απο την γεωργιανή εστία, με αποτέλεσμα κ τα 4 γκολ. Το πάλεψαν καλά όμως και οι δύο!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.365
Μηνύματα
890.289
Μέλη
39.040
Νεότερο μέλος
travelergr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom