panpan
Member
- Μηνύματα
- 7.110
- Likes
- 28.906
εδώ τις σερβίρουν, είτε με μηλόξυδο, είτε με λαδόξυδο.Δεν ξέρω, κι εγώ αναρώτηθηκα. Το υγρό ήταν διαφανές, σαν ξύδι
εδώ τις σερβίρουν, είτε με μηλόξυδο, είτε με λαδόξυδο.Δεν ξέρω, κι εγώ αναρώτηθηκα. Το υγρό ήταν διαφανές, σαν ξύδι
Λαδολέμονο βάζουν στην Ιταλία αλλά σε ξεχωριστό μπολάκι. Τραβάς ένα ένα κομμάτι από τη βρασμένη αγκινάρα το βουτας στο λαδολέμονο και αφαιρείς το μέρος που τρώγετε κάνοντας Να γλιστρήσει το φύλλο της αγκινάρας ελαφρά με την κατάλληλη πίεση ανάμεσα στα δόντια. Το μέρος Που τρώγετε μένει στο πίσω μέρος των δοντιών ενώ το φύλλο το πετάμε. Στην αρχή είναι ελάχιστο. Φτάνοντας στην καρδιά αφαιρείς το χνούδι και τρως με τον ίδιο τρόπο το πιο ωραίο μέρος.Δεν ξέρω, κι εγώ αναρώτηθηκα. Το υγρό ήταν διαφανές, σαν ξύδι
Χρόνια Πολλά Γιάννη! Με υγεία, δημιουργικότητα και φυσικά πολλά ταξίδια!!