Mary Stardust
Member
Κοπεγχάγη τώρα
Εγώ που είχα καμιά 15 χρόνια να πάω βρήκα αλλαγές και κυρίως ως προς τα φύκια και την ανοικοδόμηση. Μου άρεσε πολύ στο Mahahual που δεν είχα ξαναπάει ενώ το καλύτερο μπάνιο το έκανα στη λίμνη των 7 χρωμάτων στο Bacalar. Αλλά μέσα με βάρκα. Βέβαια είναι πολύ ρηχά και το νερό γλυκό.Πιθανόν να περάσω μια βόλτα να δω κατά πόσο έχουν αλλάξει Γιατί έχω ξαναπάει στα μέρη αυτά. Ειδικά στο isla mujeres είχα μείνει δύο νύχτες. Γι’ αυτό τώρα θα ήθελα να δω κάποια άλλα μέρη που τότε είχα αφήσει έξω.
Τέλεια, γιατί την άλλη εβδομάδα πάω Mahahual και μετά bacalar. Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!Εγώ που είχα καμιά 15 χρόνια να πάω βρήκα αλλαγές και κυρίως ως προς τα φύκια και την ανοικοδόμηση. Μου άρεσε πολύ στο Mahahual που δεν είχα ξαναπάει ενώ το καλύτερο μπάνιο το έκανα στη λίμνη των 7 χρωμάτων στο Bacalar. Αλλά μέσα με βάρκα. Βέβαια είναι πολύ ρηχά και το νερό γλυκό. View attachment 455933
Δεν πήγα Xcaret φαίνεται πολύ όμορφο και χαλαρωτικό (την επόμενη φορά). Δεν το ήξερα σαν μέρος. Το είδα στο Tulum που το διαφήμιζαν πολύ αλλά αποφάσισα να πάω στο Tulum ruinas, στην παραλία Santa Fe και στις cenotes Cristal y Escondido.Τέλεια, γιατί την άλλη εβδομάδα πάω Mahahual και μετά bacalar. Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!
Σήμερα είμαι στο Xcaret
View attachment 455981 View attachment 455982