GTS
Member
Είναι πολύ φιλελεύθερη η Τυνησία σε αυτά: θα βρεις και χιτζαμπ και μαντήλες και απολύτως τίποτα σε νεότερες κοπέλες.δεν βλεπω μαντηλες
Είναι πολύ φιλελεύθερη η Τυνησία σε αυτά: θα βρεις και χιτζαμπ και μαντήλες και απολύτως τίποτα σε νεότερες κοπέλες.δεν βλεπω μαντηλες
Καλή μου fenia, λυπάμαι για την απώλειά σας. Κι εμείς αύριο επιστρέφουμε. Για ιστορία δεν υπόσχομαι γιατί την μία και μοναδική που ξεκίνησα να γράφω την έχω αφήσει στη μέση......@Thalassaki οπωσδήποτε ταξιδιωτική ιστορία μόλις γυρίσεις. Εμείς κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην Τύνιδα με βαριά καρδιά, τόσο επειδή φεύγουμε όσο επειδή μαθαμε ότι πέθανε το σκυλάκι μας που ήταν άρρωστο εδώ και κάποιους μήνες
View attachment 395281
ναι ε? ειχα αλλη αποψη...χωρις να εχω παει βεβαια .. .αλλα ειμαστε εκτος θεματοςΕίναι πολύ φιλελεύθερη η Τυνησία σε αυτά: θα βρεις και χιτζαμπ και μαντήλες και απολύτως τίποτα σε νεότερες κοπέλες.
Συλληπητήρια Φένια!@Thalassaki οπωσδήποτε ταξιδιωτική ιστορία μόλις γυρίσεις. Εμείς κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην Τύνιδα με βαριά καρδιά, τόσο επειδή φεύγουμε όσο επειδή μαθαμε ότι πέθανε το σκυλάκι μας που ήταν άρρωστο εδώ και κάποιους μήνες