taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Για λίγο δε σε πρόλαβα... Καλησπέρα από Leon, Nicaragua:Τελευταία μέρα κλαψ!! Ήρθα να αποχαιρετήσω το νησί στο αγαπημένο...
Δε θέλω να φύγω!!
Για λίγο δε σε πρόλαβα... Καλησπέρα από Leon, Nicaragua:Τελευταία μέρα κλαψ!! Ήρθα να αποχαιρετήσω το νησί στο αγαπημένο...
Δε θέλω να φύγω!!
House of Flowers...!!!!
Καλά δεν ήσουν στον Παναμά? Περίμενα να γυρίσεις να γράψεις καμιά ιστορία, αλλά δεν έχεις χρόνο, πνίγεσαιΓια λίγο δε σε πρόλαβα... Καλησπέρα από Leon, Nicaragua:
View attachment 391429
Από τον Παναμά γυρισα, πήγα και τρία σύντομα ταξίδια ενδιάμεσα, και τώρα ήρθα στη Νικαράγουα που είχα παραλείψει λόγω Covid... Σε μια βδομάδα όμως θα είμαι στη Δομηνικανή Δημοκρατία (εξ ου και το για λίγο δε σε πρόλαβα)Καλά δεν ήσουν στον Παναμά? Περίμενα να γυρίσεις να γράψεις καμιά ιστορία, αλλά δεν έχεις χρόνο, πνίγεσαι
Όταν πήγα Κόστα ρίκα σκεφτόμουν να τη συνδυάσω με Νικαράγουα ή με Παναμά και κέρδισε ο Παναμάς. Εσύ δεν έχεις τέτοια διλήμματα
Να απολαύσεις την κάθε στιγμή, είσαι στο ωραιότερο κομμάτι του πλάνήτη!!
έχουμε το καλύτερο φιλέτο του κόσμου τελικά.Ο κόλπος των Πεταλιών με τα δέκα νησάκια που αποτελούν το ομώνυμο σύμπλεγμα. (Παρασκευή 25-3-2022)
View attachment 391386
Τα νησάκια αυτά χαρακτηρίζονται ως οι «Ελληνικές Μαλδίβες». Είναι ιδιωτικά και το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στην εταιρεία «Κτήμα Πεταλιοί», συμφερόντων των οικογενειών Εμπειρίκου και Καρνέση. Επίσης, ένα τμήμα 200 στρεμμάτων στο Μεγανήσι, ανήκε στην οικογένεια Picasso και πρόσφατα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Δαυΐδ.