Εξακολουθουν τα συνορα στους Ευζωνους να ανοιγουν στις 07.00 ; Ειχε κινηση;
Και ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται. Ο γύρος της Ευρώπης σε 10 τριήμερα.
Γιατι χρειαζεται απ' ευθειας? Εχω πεταξει κι εγω μεσω Ιταλιας παμφθηνα. Τοτε δεν ειχε Πορτο απο Αθηνα και γλιτωνεις το τρενο απο Λισαβονα.Και ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται. Ο γύρος της Ευρώπης σε 10 τριήμερα.
Πότε μπήκε πτήση από Θεσσαλονίκη σε Πόρτο;
Ε ναι, προφανώς. Το ρωτώ γιατί ο @psilos3 συνήθως επιλέγει τις φτηνές απ’ ευθείας πτήσεις.Γιατι χρειαζεται απ' ευθειας? Εχω πεταξει κι εγω μεσω Ιταλιας παμφθηνα. Τοτε δεν ειχε Πορτο απο Αθηνα και γλιτωνεις το τρενο απο Λισαβονα.
Βάζει εποχικη η Aegean, με τιμές υπερατλαντικου.... Οπότε μια χαρά είναι οι προσφορές της lufthansa με connectionΚαι ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται. Ο γύρος της Ευρώπης σε 10 τριήμερα.
Πότε μπήκε πτήση από Θεσσαλονίκη σε Πόρτο;
Δεν έχω ιδέα, μήπως δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Κίνηση δεν είχε, περάσαμε γύρω στις 7:30.Εξακολουθουν τα συνορα στους Ευζωνους να ανοιγουν στις 07.00 ; Ειχε κινηση;
Για να δούμε, για να δούμε...Ντα Νανγκ (Βιετνάμ), γέφυρα δράκος.
View attachment 391423
Για όσους πιθανώς δεν το ξέρουν και δε θέλουν να χαλάσει η έκπληξη αν τύχει να το δουν από κοντά, το γεγονός της μέρας το έβαλα σε spoiler.
Χτες προσγειώθηκε η πρώτη πτήση εξωτερικού μετά πανδημίας στο αεροδρόμιο της Ντα Νανγκ, το γιορτάζουν με διάφορα δρώμενα.