KonstantinosAlyona
Member
Σίσι, καλή φάση για πρωινό καφέ.
Μην μου πεις ότι πήγες με τα πόδια. Άξιοι όσοι βλέπαμε και έφταναν με τα πόδια... Και να με πλήρωνες δεν το έκαναΠαραλία Κάτεργο από ψηλά, Φολέγανδρος.
View attachment 325586
22 λεπτά η κατάβαση και 26 η ανάβαση, με 2-3 στάσεις για φωτογραφίες κάθε φορά. Δεν είναι δύσκολο το μονοπάτι, λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στην κατάβαση στο τέλος, κοντά στην παραλία. Επειδη έχω πάει και με καράβι, είναι εντελώς διαφορετική η εικόνα που αποκομίζεις συνολικά για την παραλία όταν πας από το μονοπάτι.Μην μου πεις ότι πήγες με τα πόδια. Άξιοι όσοι βλέπαμε και έφταναν με τα πόδια... Και να με πλήρωνες δεν το έκανα
Ναι αλλά ξεχνάς τον χρόνο μέχρι να φτάσεις στην κατάβαση. Μιλάω βέβαια για όσους δεν έχουν μέσο.22 λεπτά η κατάβαση και 26 η ανάβαση, με 2-3 στάσεις για φωτογραφίες κάθε φορά. Δεν είναι δύσκολο το μονοπάτι, λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στην κατάβαση στο τέλος, κοντά στην παραλία. Επειδη έχω πάει και με καράβι, είναι εντελώς διαφορετική η εικόνα που αποκομίζεις συνολικά για την παραλία όταν πας από το μονοπάτι.
Οκ, άλλη μισή ωρίτσα από λιμάνι τότεΝαι αλλά ξεχνάς τον χρόνο μέχρι να φτάσεις στην κατάβαση. Μιλάω βέβαια για όσους δεν έχουν μέσο.
Καλησπέρα!επεστρεψες;σε ρωτάω για να μου πεις πως ήταν η επιστροφή στο ελ.βενιζελος;έκανες τεστ στην επιστροφή;την άλλη Πέμπτη πετάω κα μια μικρή αγωνία την έχω.σε ευχαριστώRoma=grattachecca απο τη sora Mirella View attachment 324997