KonstantinosAlyona
Member
Τριόπετρα και πάλι απόψε, οι Λίγκρες δεν προσφέρονται για διαμονή στην οροφοσκηνή, καλύτερα στο έδαφος.
Όταν οι Κυκλάδες χωράνε σε μια φωτογραφία! Εύγε! Τα φιλιά μου στην Αστάρτη.Φολέγανδρος: Κάστρο
Εισαι Ρώμη; Έχω κανονίσει για Ρώμη στις 17/9. Πως είναι εκεί;το τεστ το έκανες στο αεροδρόμιο; συγγνώμη για τις ερωτήσεις.Roma=grattachecca απο τη sora Mirella View attachment 324997
Οπως παντα. Υπεροχα. Μετιμες κ κοσμο φεβρουαριουΠως είναι εκεί;
Ναι. Αστεια υποθεση 2 λεπτων κ 20 αναμονης σε ανετοτατο χωρο. Μου ειπαν οτι ειναι ανιατη η περιπτωση μου κι εφυγα.το τεστ το έκανες στο αεροδρόμιο;
Σε ευχαριστώ ειλικρινά για τις πληροφορίες ταξιδεύω στις 17/9 και θα ήθελα μια επιτοπια "αυτοψία". Ειδικά για το τεστ ήμουν έτοιμη να το κάνω εδώ και να σκάσω 80€. Να περνάς όμορφα!!!Οπως παντα. Υπεροχα. Μετιμες κ κοσμο φεβρουαριου
Ναι. Αστεια υποθεση 2 λεπτων κ 20 αναμονης σε ανετοτατο χωρο. Μου ειπαν οτι ειναι ανιατη η περιπτωση μου κι εφυγα.
Μπορεις να φυγεις κ χωρις τεστ κ ελεγχο οπως εχω πει αλλου. Αν το ρισκαρεις εχει ποινικες ευθυνες. Don't.
Πεταμενα λεφτα. Το εχω πει πολλες φορες. Για Ιταλια δεν χρειαζεται τιποτε. Προς το παρον...ήμουν έτοιμη να το κάνω εδώ και να σκάσω 80€.