Live φωτογραφίες από Αυστραλία

fotast

Member
Tennis,formula..
Το πρόγραμμα έχει και Rolling Stones;:cry:
Αν γίνουν βέβαια οι συναυλίες...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Tennis,formula..
Το πρόγραμμα έχει και Rolling Stones;:cry:
Αν γίνουν βέβαια οι συναυλίες...
Όχι, δεν είμαι φαν, ούτε μου αρέσουν οι μεγάλες συναυλίες σε μεγάλα γήπεδα κλπ, δεν τις ευχαριστιέμαι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά είναι γνωστή η Αυστραλία για τα deadly animals που έχει σε επάρκεια. Ειδικά αυτά τα Irukandji είναι μάστιγα - πέρσι έκαναν επιδρομή στο queensland και επικράτησε πανικός, διότι πρώτον είναι οι πιο δηλητηριώδεις τσούχτρες στον κόσμο, και δεύτερον είναι τόσο μικρές που δε τις βλέπεις! Πώς να φυλαχτείς;

Εδώ στη Βικτόρια από όλα αυτά έχουμε κυρίως αράχνες, τις προάλλες πετύχαμε μια redback spider (που είναι από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες στον πλανήτη, σε δαγκώνει και πας βόλτα) μέσα στον παιδότοπο που παίζανε τα μικρά, και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από 4 άτομα για να την βγάλουμε έξω. Αλλά μιλάμε είναι παντού - στην Ελλάδα ας πούμε όταν βρίσκαμε μια αράχνη μέσα στο σπίτι ήταν γεγονός, εδώ βρίσκουμε ανά δύο μέρες αράχνες που κόβουν βόλτες μέσα στο σπίτι, ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο βρήκα μια τεράστια τις προάλλες και κόντεψα να σκοτωθώ πριν καταφέρω να σταμτήσω σε ένα βενζινάδικο και να την καθαρίσω.

Επίσης έχουμε μύγες, πολλές μύγες, πάρα πολλές μύγες όμως, και παντός είδους τρωκτικά. Έχουμε πάρα πολλά possum που κόβουν βόλτες τη νύχτα και κατεβαίνουν στους κήπους, και φυσικά καγκουρώ με το τσουβάλι.

Κροκόδειλους εδώ δεν έχουμε, ούτε και καρχαρίες ιδιαίτερα (αν και εμφανίστηκε ένας να κόβει βόλτες στο Lorne πριν κανά μήνα, που είναι πολύ δημοφιλής παραλία), αυτά είναι κυρίως "προτερήματα" της Δυτικής Αυστραλίας και του Northern Territory.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Άμα δε δούμε φώτο δεν πιστεύουμε τίποτα...:p

karfitsa

Member
Δηλαδη,αυτα τα τσουχτρακια,συνηθως πανε σε κοπαδια και ετσι τα "εντοπιζουν"η ειναι και μονα τους,οποτε,οταν πατε για μπανιο,κανετε και το σταυρο σας?:rolleyes-80:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και τα δύο. Γενικά οι Αυστραλοί είναι πολύ αναίσθητοι, σε απελπιστικό βαθμό, με θανάτους από ζώα - το θεωρούν "φυσιολογικό", δε ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. Δεν τρέχει και τίποτα δηλαδή.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και τα δύο. Γενικά οι Αυστραλοί είναι πολύ αναίσθητοι, σε απελπιστικό βαθμό, με θανάτους από ζώα - το θεωρούν "φυσιολογικό", δε ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. Δεν τρέχει και τίποτα δηλαδή.
Ε σαν τους Έλληνες με τα αυτοκινητιστικά ένα πράγμα.

Ρε συ Δεφ σε αυτό το βιντεάκι σαν τον Τόκο είσαι, χαχαχα. Έτσι που τα έχεις πάρει σβάρνα τα events σε βλέπω και στο Μις Αουστράλια να πηγαίνεις (και να φωνάζεις "το οκτώ, το οκτώ"). Μπράβο που δε σου ξεφεύγει τίποτε.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ε καλά, δεν είμαι και στη γύρα. Συνήθως είμαι δουλειά-σπίτι, δεν κυκλοφορώ ιδιαίτερα. Στο Open σίγουρα όμως θα πηγαίνουμε κάθε χρόνο, και στη φόρμουλα ήθελα να πάω να το δω πώς είναι ως εμπειρία, δε νομίζω να ξαναπάω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
έχει κι άλλο event που μόλις ξεκίνησε στην Αυστραλία πάντως. Και είμαστε με το Περθ πρέπει να σου πω...

http://www.sportstats.com/basketball/australia/nbl/
Ξεκινήσανε τα πλειόφια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh