Ορίστε μια φωτό από την προχτεσινή μου βραδινή φωτο-βόλτα στην πόλη (κατά τη διάρκεια της οποίας παραλίγο να με συλλάβουν γιατί φωτογράφιζα έναν σταθμό τρένου και απαγορεύεται λέει):
Γενικά πάρα πολύ όμορφες φωτογραφίες, συγχαρητήρια!
Να κάνω μία ερώτηση...επειδή θέλω να αγοράσω φωτογραφική, όλες οι φωτογραφίες(πλην των πρώτων) είναι από την ίδια φωτογραφική; Και αν ναι, από ποιά αν επιτρέπεται; Ειδικά η φωτο στο #74 είναι εξαιρετικότατη-τόσο καλή-σα ψεύτικη! Εγώ ούτε ένα φεγγάρι πάνω απ τον λευκό πύργο δε μπορώ να βγάλω
Όχι δεν είναι όλες από την ίδια μηχανή - αφού άλλαξα μηχανή κατά την παραμονή μου στην Αυστραλία. Η φωτό στο #74 είναι με την τωρινή μου μηχανή, μια Canon 6D.
Δεν έχει να κάνει με τη φωτογραφική μηχανή και τόσο - η φωτογραφία ας πούμε που σου άρεσε από το ποστ #72, δηλαδή το milky way, είναι σχετικά εύκολο να ληφθεί με οποιαδήποτε dslr.
Όλες αυτές (αν δεις τη γκάλερυ) είναι με την 6D μου και τον 24-105L. Μάλιστα έχουν διατηρήσει τα exif τους οπότε μπορείς να δεις όλες τις πληροφορίες που ρωτάς. Η συγκεκριμένη που έχω βάλει μέσα στο ποστ, είναι f/7.1 και έκθεση 10 δευτερόλεπτα στα 200 iso. Στα 24mm φυσικά.