Like αντί Eυχαριστώ

varioAthens

Member
Έχω παρατηρήσει ότι πολλά μέλη (εννοείται ότι κι εγώ συμπεριλαμβάνομαι σε αυτά) χρησιμοποιούμε το κουμπάκι "Ευχαριστώ" για να δηλώσουμε απλά ότι συμφωνούμε με τα γραφόμενα κάποιου, ότι η γνώμη κάποιου μας καλύπτει κ.λ.π.
Δεδομένου ότι η αρχική χρησιμότητα του "Ευχαριστώ" ήταν για να ευχαριστήσουμε ένα μέλος που παραθέτει μία χρήσιμη πρακτική πληροφορία, μία ενδιαφέρoυσα ταξιδιωτική ιστορία κ.λ.π., μήπως θα έπρεπε να προστεθεί κι ένα κουμπάκι τύπου "Like" όπως στο fb?

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εγώ πάλι ξεχώρισα 4 διακριτές περιπτώσεις χρήσης του κουμπιού «Ευχαριστώ» : 1. «Συμφωνώ» - συμφωνώ κι εγώ με τις παραπάνω απόψεις. 2. «Μου αρέσει» - μου άρεσε η παραπάνω ιστορία / κείμενο. 3. «Μπράβο» - επιβράβευση για κάποιο ευφυολόγημα ή ενέργεια. 4. «Ευχαριστώ» - ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες. Η τελευταία περίπτωση είναι το «καθαρόαιμο» ευχαριστώ γιατί απευθύνεται σε κάποιον που απάντησε, πρώτιστα για να πληροφορήσει τον ερωτώντα και κατά δεύτερο λόγο τα υπόλοιπα μέλη. Προσωπικά (είμαι της «παλαιάς σχολής») δεν κάνω χρήση του κουμπιού αλλά προτιμώ την γραπτή απάντηση με σύντομο μήνυμα.

Last edited by a moderator:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
όπως και να χει ποιος ο λόγος να γεμίσουμε 15 κουμπάκια?
Που είναι το κακό να χρησιμοποιείται το ευχαριστώ για όλους τους παραπάνω λόγους?
Ο καθένας μπορεί να καταλάβει εύκολα γτ το πάτησε ο άλλος και στο κάτω κάτω τι το καλύτερο όπως λέει ο McElk να απαντήσεις από κάτω με ένα σύντομο μήνυμα.

Αυτό που θα είχε ουσία (νομίζω ο Def το χει προτείνει) να έχει το μνμ άλλο χρώμα ανάλογα με το πόσο βοήθησε για την οργάνωση ταξιδιού(και μόνο) τα μέλη έτσι ώστε να ξεχωρίζει εύκολα σε μια σελίδα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και κουμπάκι "αϊ σιχτίρ" δεν θα βάλουμε;:xmas_sad:

Πιστεύω θα έκανε θραύση και θα ανακηρύτταμε και τον σιχτιρισμένο της χρονιάς,αν και μαντεύω ποιός θα μονοπωλούσε το βραβείο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης

Πιστεύω θα έκανε θραύση και θα ανακηρύτταμε και τον σιχτιρισμένο της χρονιάς,αν και μαντεύω ποιός θα μονοπωλούσε το βραβείο.

:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

+1 από μένα!:xmas_mrgreen:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
"Αι σιχτιρ" ε? Μες στο πνευμα των εορτων σας βλεπω ολους..

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή

αχαχα...τέλειο!!! :xmas_cheesygrin:

Εγώ λέω να βάλουμε κι ένα κουμπάκι "Παρακαλώ" ώστε να απαντάμε σε όποιον μας λέει "ευχαριστώ"...μην είμαστε και αγενείς βρε παιδί μου

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όσον αφορά αυτήν την πρόταση, να μπει επιπλέον κουμπάκι που να σημαίνει κάτι άλλο το βλέπω δύσκολο.

Αυτό που εξετάζεται αυτές τις μέρες είναι να βγει το ευχαριστώ και να μπει απλώς ένας μετρητής αξιολόγησης μηνυμάτων, χωρίς να φαίνεται όμως ποιος έχει κάνει την αξιολόγηση.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Άσχετο ελαφρώς με το θέμα αλλά σχετικό με το "ευχαριστώ"...

Μήπως θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ειδοποίηση (ή κάποιος εύκολος τρόπος) για να μαθαίνουμε ποιος μας λέει κάθε φορα "ευχαριστώ" και για ποιο μήνυμα; Γιατί ναι μεν μπορώ να βλέπω γενικά πόσα και πού είναι τα ευχαριστώ αλλά κάθε φορά που προκύπτει κάποιο καινούριο δεν μπορώ να ξέρω σε ποιο μήνυμα έχει δοθεί, πρέπει να τα ψάχνω όλα από την αρχή! (Αυτό βέβαια συμβαίνει όταν το "ευχ" δίνεται εκεί που υπάρχει ήδη κάποιο άλλο, αλλιώς τα πιο πρόσφατα εμφανίζονται πρώτα και το βρίσκεις εύκολα). Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα πολύ:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα