• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Lena΄s Stone Pillars - Πέτρινο Δάσος

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
:haha::haha:...μετά τις φωτο και τις πληροφορίες, που είχατε την καλωσύνη, να γράψετε...ευχαριστώ ! Δεν θα πάρω...:D

Θα ψάξω για βιντεάκι, μέχρι εκεί...αντέχω ;):haha:
δηλ οι 2 πτήσεις ως το Yakutsk κι απο κει η κρουαζιέρα σου φαίνονται κουραστικά? δεν είπαμε για τρέκινγκ στο Νεπάλ..:haha::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
δηλ οι 2 πτήσεις ως το Yakutsk κι απο κει η κρουαζιέρα σου φαίνονται κουραστικά? δεν είπαμε για τρέκινγκ στο Νεπάλ..:haha::haha:
Πώς το πας, πώς το φέρνεις, στις κρουαζιέρες καταλήγεις...;):haha:

Το δικό σου πρόγραμμα, μια χαρά μου κάνει, αλλά θα ψάξω και το βιντεάκι...καλού-κακού :D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
και ο πλέον άνετος τρόπος γαι την επίσκεψη από Yakutsk, η κρουαζιέρα φυσικά. 7ήμερες-12ήμερες..
...δηλαδή πάλι στα καράβια? παντού με καράβια:p? να 'ναι καλά η iberia δηλαδή αλλιώς και το Καράκας εν πλω θα έβγαινε:)

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Μα όλη η μαγεία του ταξιδιού είναι να γνωρίσεις τους ντόπιους και τις συνηθειές τους. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι λιγότερο "πολιτισμένοι", όπως λέει το αρχικό post, ή αν οι ιδιαίτερες συνθήκες ζωής τους και η απομόνωση τους οδηγησε σε διαφορετικούς δρόμους, αν ζούν εναρμονισμένα με το περιβάλλον τους ή όχι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει κάποιος να το ανακαλύψει. Το να πας εκεί με δύο πτήσεις και μια πολυτελή κρουαζιέρα για δυτικούς, μου φαίνεται σαν "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε". Χάνεται η ουσία. Αλλά εξαρτάται, πάλι, πως βλέπει κανείς το ταξίδι και τι ρίσκα σκοπεύει να πάρει.

Τώρα αν οι δρόμοι είναι καλύτεροι τον χειμώνα, εξαρτάται τι όχημα διαθέτει κανείς, έλκηθρο, αλεξίπτωτο πλαγιάς, το αμάξι του αστυνόμου Σαίνη...:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom