• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Kumon

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Γιατι βρε δεν παρακολουθεις τους πολιτικους καραγκιοζηδες της χωρας; Εκει να δεις γελιο:haha::haha::haha:
α ναι,μ αυτους γελαω..μεχρι δακρυων..
ειπα να περπατησω μεχρι Μοναστηρακι και γινεται το ελα να δεις.
Γυφτοι,μεταναστες,αναρχικοι κλπ ανοιγουν μαγαζια και τα γδυνουν..
Εκει να δεις γελια..
Γι αυτο σε ευχαριστησα,μου χρειαζοτανε!

manelaki

Member
Αμα αφιερωνει χρονο και για το kumon το παιδι θα τα φτυσει εντελως!!! Πραγματι, ενα αθλημα, μια αλλη ασχολια οχι μονο θα το ευχαριστησει περισσοτερο αλλα θα ανακαλυψει και ταλεντα που πολυ θα το βοηθησουν στην αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση του! Οχι τα μαθηματικα!!!

varioAthens

Member
Παιδάκια μου καλά, το μόνο που ρώτησα είναι αν κάποιος ΕΧΕΙ εμπειρία από το Kumon, όχι να μου προτείνει δραστηριότητες για ένα παιδί! :rolleyes:
Παρεπιπτόντως, το Kumon είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα για 20'... και βάσει της "φιλοσοφίας" (που τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι έχει) το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα έγραφε ένας γονιός το παιδί του εκεί είναι για να γίνει μαθηματικός φωστήρας!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παιδάκια μου καλά, το μόνο που ρώτησα είναι αν κάποιος ΕΧΕΙ εμπειρία από το Kumon, όχι να μου προτείνει δραστηριότητες για ένα παιδί! :rolleyes:
Παρεπιπτόντως, το Kumon είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα για 20'... και βάσει της "φιλοσοφίας" (που τουλάχιστον ισχυρίζεται ότι έχει) το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα έγραφε ένας γονιός το παιδί του εκεί είναι για να γίνει μαθηματικός φωστήρας!
Και τι σε εκανε να πιστευεις πως θα ξερουμε τι ειναι το kumon; Απορω που το ανακαλυψες!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλα αμα το παιδι ειναι στουρναρι, ουτε με kumon, ουτε με ξυλον, ουτε με να χτυπας κατω το κωλον δεν τα παιρνει τα μαθηματικα.

Αμα παλι το 'χει με τις αριθμητικες πραξεις, ενα σωρο βιβλια και βοηθηματα κυκλοφορουν για εξασκηση.

Τι αλλο θα δουμε Πυθαγορα μου;
Aν απέδιδε το ξύλο θα ήμουν στη NASA

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος