RED ROSE
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περιμενω την στιγμη για
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου
Πολυ χαιρομαι που σου άρεσε το Κoh Samui!ειναι απο τα λάτρεμενα μου ταξίδια!Πρωτα ο θεός φέτος αν μπορέσω!θα επισκεφθώ πάλι αυτόν τον παράδεισο!
Το Samui ειναι πολύ όμορφο αλλά 15 μέρες θα βαρεθείς. Και τα γύρω νησάκια που αξίζει πραγματικά να τα δεις, δεν θα σου πάρουν πολύ χρόνο. Γιατί δεν συνδυάζεις με λίγες μέρες Μπανγκοκ;Καλησπεραα!!
Λοιπον!Σκεφτομαι τελη Απριλιου αρχες Μαιου να παω Κoh Samui για 15 μερες περιπου και θελω καποιες πληροφοριες γιατι εχω μπερδευτει!
Αρχικα αυτη η περιοδος ειναι καλη περιοδος? θα εχει καλο καιρο? Επισης θα εχει πολυ τουρισμο αυτους τους μηνες?γιατι ειδα καποια πραγματακια και τρομαξα!!προτιμω τις πιο ηρεμες και ρομαντικες καταστασεις! Επισης ποσες μερες μου προτεινετε να μεινω Koh Samui? Εχω διαβασει και για αλλα νησακια και θα ηθελα να μοιρασω τις μερες μου και αλλου.. ποια μου προτεινετε? σκεφτομαι για κοh phangan, koh tao επισης εχω ακουσει και για ενα αλλο,νομιζω λεγεται nang yuan(?) ... Το ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις μου (εχω κ αλλες για μετα!) αλλα μιας και θα το οργανωσω μονη μου χρειαζομαι λιγη βοηθεια!! Ευχαριστω!
Συμφωνώ μαζι σου. Κι εγω θα προτιμούσα να είχα αφιερώσει περισσότερες μέρες στην Μπανγκοκ.Εγώ μετάνιωσα που έκατσα 7 μέρες Σαμουι και 3 μπανγκοκ. Αν ξαναπηγαινα με τη γνώση που εχω τωρα θα το έκανα 5 και 5