• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Koh Samui

RED ROSE

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περιμενω την στιγμη για
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Πολυ χαιρομαι που σου άρεσε το Κoh Samui!ειναι απο τα λάτρεμενα μου ταξίδια!Πρωτα ο θεός φέτος αν μπορέσω!θα επισκεφθώ πάλι αυτόν τον παράδεισο!

sophie_3601

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Να το επισκευτείς!!!
Μακάρι να μπορέσουμε να το επισκευτούμε και εμείς ξανά, το ερωτευτήκαμε αυτό το μέρος και από εδώ και πέρα θα είναι ο στόχος μας για να πηγαίνουμε σίγουρα όμως δεν θα είναι του χρόνου... Του χρόνου οι διακοπές μας θα είναι μαζί με τον μπεμπάκο μας! Φέτος τον αφήσαμε αλλά οι επόμενες θα είναι αφιερωμένες σε αυτόν!

RED ROSE

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περιμενω την στιγμη για
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Να σου ζήσει!Ο μπεμπουλης σου!!!καθε ευτυχια!και πολλα πολλα ταξίδια!!!

mitsioy

New Member
καλησπερα, θα ηθελα να μου πειτε βαση των εμπειριων σας ποιο μηνα θερωρειτε καλυτερο να επισκευτω το koh samui; χωρις πολλες βροχες και να ευχαριστηθω τη θαλασσα. ευχαριστω

Mado Gk

New Member
Καλησπεραα!!
Λοιπον!Σκεφτομαι τελη Απριλιου αρχες Μαιου να παω Κoh Samui για 15 μερες περιπου και θελω καποιες πληροφοριες γιατι εχω μπερδευτει!
Αρχικα αυτη η περιοδος ειναι καλη περιοδος? θα εχει καλο καιρο? Επισης θα εχει πολυ τουρισμο αυτους τους μηνες?γιατι ειδα καποια πραγματακια και τρομαξα!!προτιμω τις πιο ηρεμες και ρομαντικες καταστασεις! Επισης ποσες μερες μου προτεινετε να μεινω Koh Samui? Εχω διαβασει και για αλλα νησακια και θα ηθελα να μοιρασω τις μερες μου και αλλου.. ποια μου προτεινετε? σκεφτομαι για κοh phangan, koh tao επισης εχω ακουσει και για ενα αλλο,νομιζω λεγεται nang yuan(?) ... Το ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις μου (εχω κ αλλες για μετα!) αλλα μιας και θα το οργανωσω μονη μου χρειαζομαι λιγη βοηθεια!! Ευχαριστω!

Crazy North

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υόρκη
Κι εγω ειμαι καταγοητευμενος απ το kοh samui. πηγα γαμηλιο τελος Σεπτεμβρη. Απιθανο. Μακαρι να βρω το χρονο να σας τα γραψω ολα αναλυτικα. για τη φιλη παραπανω νομιζω οτι ειναι παρα πολλες οι 15 μερες στο σαμουι και καλυτερα να τις αξιοποιησεις και καπου αλλου. Σε μια βδομαδα αν εισαι λιγο δραστηρια τα προλαβαινεις ολα. Τωρα αν εχετε αναγκη για αραγμα και μονο αραγμα παω πασο.

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπεραα!!
Λοιπον!Σκεφτομαι τελη Απριλιου αρχες Μαιου να παω Κoh Samui για 15 μερες περιπου και θελω καποιες πληροφοριες γιατι εχω μπερδευτει!
Αρχικα αυτη η περιοδος ειναι καλη περιοδος? θα εχει καλο καιρο? Επισης θα εχει πολυ τουρισμο αυτους τους μηνες?γιατι ειδα καποια πραγματακια και τρομαξα!!προτιμω τις πιο ηρεμες και ρομαντικες καταστασεις! Επισης ποσες μερες μου προτεινετε να μεινω Koh Samui? Εχω διαβασει και για αλλα νησακια και θα ηθελα να μοιρασω τις μερες μου και αλλου.. ποια μου προτεινετε? σκεφτομαι για κοh phangan, koh tao επισης εχω ακουσει και για ενα αλλο,νομιζω λεγεται nang yuan(?) ... Το ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις μου (εχω κ αλλες για μετα!) αλλα μιας και θα το οργανωσω μονη μου χρειαζομαι λιγη βοηθεια!! Ευχαριστω!
Το Samui ειναι πολύ όμορφο αλλά 15 μέρες θα βαρεθείς. Και τα γύρω νησάκια που αξίζει πραγματικά να τα δεις, δεν θα σου πάρουν πολύ χρόνο. Γιατί δεν συνδυάζεις με λίγες μέρες Μπανγκοκ;

Crazy North

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υόρκη
Εγώ μετάνιωσα που έκατσα 7 μέρες Σαμουι και 3 μπανγκοκ. Αν ξαναπηγαινα με τη γνώση που εχω τωρα θα το έκανα 5 και 5

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εγώ μετάνιωσα που έκατσα 7 μέρες Σαμουι και 3 μπανγκοκ. Αν ξαναπηγαινα με τη γνώση που εχω τωρα θα το έκανα 5 και 5
Συμφωνώ μαζι σου. Κι εγω θα προτιμούσα να είχα αφιερώσει περισσότερες μέρες στην Μπανγκοκ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα