• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

KLM KLM - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

nasos1

Member
Δεν είναι καθόλου ηλίθια η ερώτησή σου!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ την πρώτη φορά και γι αυτό το δοκίμασα πολλές φορές. Δυστυχώς όμως δεν το βγάζει. Μάλλον θα χρειαστεί να πάρω την εταιρία κάποια στιγμή για να είμαι σίγουρος.
Πάντως κοίταξα την κατάσταση της κάρτας μου από την τράπεζα και φαίνεται ότι το ποσόν είναι δεσμευμένο αλλά δεν έχει τραβηχτεί ακόμα.

nasos1

Member
Τελικά διορθώθηκε η κατάσταση!
Βρίσκω την κράτηση στην αναζήτηση και μου έστειλαν και το e-ticket (αφού πρώτα μίλησα τηλεφωνικά με την εταιρία)
Μόνο που στο e-ticket έχουν ξεχάσει ένα γράμμα από το επώνυμό μου. Συγκεκριμένα δεν γράφει το τελευταίο S. Δηλαδή πχ αντί για PAPADOPOULOS γράφει PAPADOPOULO.
Λέτε να έχω πρόβλημα;
Επίσης στα στοιχεία της κράτησης, μου γράφει στο baggage 1 piece(s) (1 standard) ενώ στον συνταξιδιώτη μου γράφει Baggage details could not be retrieved.
Λέτε να πρέπει να ξαναπάρω τηλ την εταιρία;
Με ποιο από τα δύο πρέπει να πάω στο γκισέ στο αεροδρόμιο; Με το e-ticket ή με το χαρτί της κράτησης;

Και κάτι τελευταίο και συγγνώμη για την ταλαιπωρία και αν γίνομαι κουραστικός.
Στο e-ticket το όνομα το γράφει GEORGIOSMR PAPADOPOULO.
Κανονικά δεν έπρεπε να γράφει MR GEORGIOS PAPADOPOULOS;;

Genovefa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ, Ταιλανδη, Ιρλανδια
Αν δεν ειμαι αδιακριτη, ποσο εκαναν τα εισιτηρια για το Φεβρουαριο? Γιατι οπου και αν κοιταξω δεν βλεπω καμμια προσφορα για Αμστερνταμ. Ολα τα εισιτιρια ειναι 150+. :(

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
150 για AMS είναι προσφορά... για φτηνότερα υπάρχουν οι προορισμοί της Easy...

nasos1

Member
Αν δεν ειμαι αδιακριτη, ποσο εκαναν τα εισιτηρια για το Φεβρουαριο? Γιατι οπου και αν κοιταξω δεν βλεπω καμμια προσφορα για Αμστερνταμ. Ολα τα εισιτιρια ειναι 150+. :(
Δεν τα πήρα σε προσφορά. Γύρω στα 200 ευρώ είχαν. Απλά έπρεπε να πάω στο Άμστερνταμ για 2 μέρες και είπα να το εκμεταλλευτώ και σαν αναψυχή παρατείνοντας λίγο την παραμονή μου εκεί.

nasos1

Member
Τελικά μου είπαν από την εταιρία στο τηλέφωνο ότι όλα είναι ΟΚ με την κράτηση, άσχετα αν μερικά πράγματα δεν φαίνονται στο manage my booking. Συγκεκριμένα δεν φαίνεται ο αριθμός του e-ticket του δεύτερου ατόμου.
Ξέρετε πότε ανοίγει η επιλογή της θέσης για να επιλέξω; Γράφει ότι για intercontinental πτήσεις ανοίγει 90 μέρες πριν την αναχώρηση. Για ευρωπαϊκούς προορισμούς όμως δεν αναφέρει. Θα έχω δικάιωμα επιλογής θέσης ή δεν παίζουν τέτοιες "πολυτέλειες" σε economy class;

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
'Αλλο το seat preference και άλλο το seat selection. 90 μέρες πριν δηλώνεις τι προτίμηση θέσης έχεις. 24 ώρες πριν την πτήση, όταν δηλαδή κάνεις (αν κάνεις) online check in, μπορείς να δείς και να αλλάξεις (αν υπάρχει διαθεσιμότητα) την θέση σου.

nasos1

Member
Παιδιά, τρεις τελευταίες διευκρινίσεις και δεν σας κουράζω άλλο!!!

1. Έχει ταξιδέψει κανείς από Ελλάδα για Σκωτία με ΚLM (ανταπόκριση Άμστερνταμ);
Αν ναι, χρειάζεται να έχω και διαβατήριο ή αρκεί μόνο η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες; Από την πρεσβεία μου είπαν να ρωτήσω την εταιρία αν θα μου το επιτρέψει, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στην εταιρία.

2. Αν κάνω online check-in θα εκτυπωθεί μόνο ένα boarding pass που θα περιέχει και τις δύο πτήσεις; (Αθήνα-Άμστερνταμ, Άμστερνταμ-Εδινβούργο)
Αν εκτυπώνονται 2 διαφορετικά (ένα για κάθε σκέλος της πτήσης), ποιο από τα δύο πρέπει να σκανάρω στο μηχάνημα που θα αφήσω τις αποσκευές.

3. Όταν φτάσω Άμστερνταμ θα έχω περίπου 5 ώρες στην διάθεσή μου μέχρι την πτήση ανταπόκρισης. Αυτές τις ώρες μπορώ να πάω στην πόλη ή θα πρέπει αν παραμείνω στο αεροδρόμιο; Θα περάσω ξανά από έλεγχο;

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγγνώμη αν σας κούρασα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παιδιά, τρεις τελευταίες διευκρινίσεις και δεν σας κουράζω άλλο!!!

1. Έχει ταξιδέψει κανείς από Ελλάδα για Σκωτία με ΚLM (ανταπόκριση Άμστερνταμ);
Αν ναι, χρειάζεται να έχω και διαβατήριο ή αρκεί μόνο η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες; Από την πρεσβεία μου είπαν να ρωτήσω την εταιρία αν θα μου το επιτρέψει, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στην εταιρία.

2. Αν κάνω online check-in θα εκτυπωθεί μόνο ένα boarding pass που θα περιέχει και τις δύο πτήσεις; (Αθήνα-Άμστερνταμ, Άμστερνταμ-Εδινβούργο)
Αν εκτυπώνονται 2 διαφορετικά (ένα για κάθε σκέλος της πτήσης), ποιο από τα δύο πρέπει να σκανάρω στο μηχάνημα που θα αφήσω τις αποσκευές.

3. Όταν φτάσω Άμστερνταμ θα έχω περίπου 5 ώρες στην διάθεσή μου μέχρι την πτήση ανταπόκρισης. Αυτές τις ώρες μπορώ να πάω στην πόλη ή θα πρέπει αν παραμείνω στο αεροδρόμιο; Θα περάσω ξανά από έλεγχο;

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγγνώμη αν σας κούρασα.
1. Αρκει η ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες

2. Δεν ξερω να σου απαντησω (δεν κανω online check in οταν εχω αποσκευες)

3. Αν πας στην πολη, θα περασεις ξανα απο ελεγχο

Παρακαλουμε, δεν μας κουρασες

nasos1

Member
Ευχαριστώ φίλε μου! Να 'σαι καλά!
Μένει τώρα να μου απαντήσει κάποιος και το δεύτερο ερώτημα και θα είμαι πιο ήσυχος!
Για να πω την αλήθεια κι εγώ θα προτιμούσα να κάνω κανονικό check in και όχι online, αλλά επειδή ταξιδεύω με έναν φίλο θέλω να ξέρω ότι οι θέσεις μας στο αεροπλάνο θα είναι δίπλα για να λέμε και καμιά κουβέντα και δεν θα μας πετάξουν τον έναν στην ανατολή και τον άλλον στην δύση! :)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Ευχαριστώ φίλε μου! Να 'σαι καλά!
Μένει τώρα να μου απαντήσει κάποιος και το δεύτερο ερώτημα και θα είμαι πιο ήσυχος!
Για να πω την αλήθεια κι εγώ θα προτιμούσα να κάνω κανονικό check in και όχι online, αλλά επειδή ταξιδεύω με έναν φίλο θέλω να ξέρω ότι οι θέσεις μας στο αεροπλάνο θα είναι δίπλα για να λέμε και καμιά κουβέντα και δεν θα μας πετάξουν τον έναν στην ανατολή και τον άλλον στην δύση! :)
Αν πάτε νωρίς στο αεροδρόμιο για τσεκ ιν μάλλον δίπλα θα καθίσετε. Ούτως ή άλλως όμως, αν θέλετε να κάνετε e-check in, λογικά θα σας βγάλει δύο κάρτες επιβίβασης. Θα πάτε και με τις δύο στο drop off luggage της KLM (μέχρι πρότινος δεν είχε μηχάνημα, σε άνθρωπο θα παραδώσετε τις αποσκευές), κι εκείνος θα δει τον τελικό σας προορισμό και θα βάλει στην αποσκευή το κατάλληλο tag. Η διαδικασία δε διαφέρει ιδιαίτερα απ' ό,τι αν κάνατε τσεκ ιν για έναν προορισμό.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
αλλά επειδή ταξιδεύω με έναν φίλο θέλω να ξέρω ότι οι θέσεις μας στο αεροπλάνο θα είναι δίπλα για να λέμε και καμιά κουβέντα και δεν θα μας πετάξουν τον έναν στην ανατολή και τον άλλον στην δύση! :)
Ποσο κοσμο θα 'χει πια αυτο το αεροπλανο για να μην εχει 2 θεσεις διπλα διπλα; Αλλα και αυτο να γινει μπορειτε ειτε να αλλαξετε με καποιους αλλους, ειτε να συναντιεστε στο lavatory:xmas_mrgreen: και να τα λετε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα