όχι, όχι απλά μπήκαν παράνομα. λίγο μπλεγμένη ιστορία, διάβασέ τη αν έχεις χρόνο. είναι να ρισκάρεις μ' αυτούς?εννοείς οι τελευταίοι που δεν το είχανε δηλώσει???
Βρε συ, δε λέμε να μπούμε ως κατάσκοποι! Μιλάμε να είσαι δημοσιογράφος και να θες να κάνεις επίσκεψη τουρίστα....κάπως πρέπει να σε ελέχγουν οι μπαγάσηδες...όχι, όχι απλά μπήκαν παράνομα. λίγο μπλεγμένη ιστορία, διάβασέ τη αν έχεις χρόνο. είναι να ρισκάρεις μ' αυτούς?
Journalists' families appeal to N. Korea - CNN.com
το δικό μου είναι αυτό:
Koryo Tours - Tours & Tour Dates
μου φαίνεται ότι τελικά δεν ήμουν ο μόνος που δεν είχα διαβάσει την υπέροχη ιστορία του γεροtravellerΑπό τα καλύτερα και πιο σουρεαλιστικά travelstories που έχω διαβάσει!
δυστυχώς Chief δεν την απέκτησα την εμπειρία του ΙL..με Tupolev πήγα κι ήρθα. με το 204 στο πήγαινε και με το 154 (Ρ-561) στο γύρνα. συμφωνώ για το σέρβις. δυστυχώς τα εμβατήρια τέλος..αντικασταθηκαν από κινούμενα σχέδια. στη διαπασών..και πατριωτικού περιεχομένου φυσικά...το service ήταν μιά χαρά, στρατιωτικά εμβατήρια έπαιζε αντί μουσικής και άφθονο προπαγανδιστικό υλικό υπήρχε προς μελέτη... αξέχαστη εμπειρία... ο ακατανόμαστος ήταν πιό τυχερός από μένα... έζησε την εμπειρία του Илью́шин στο πήγαινε και απόλαυσε ένα υπερσύγχρονο TU-204 στο έλα... σε λίγο καιρό η εταιρία θα παραλάβει και το δεύτερο TU-204 συνεπώς τα ηρωικά Илью́шин 62 θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας... συμπέρασμα... μην λέμε υπερβολές... η εταιρία σίγουρα δεν είναι Emirates αλλά δεν είναι και Alitalia... χεχεχε...