Πες μου τώρα ότι δεν έχεις ακούσει τίποτα για το καρναβάλι της Ξάνθης?Μονοήμερη?Δηλαδή πότε να πας και πότε να γυρίσεις?Δυό ωρίτσες δρόμος είναι βέβαια..Γεια σας..Θαθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει σε ποια πολη της Ελλαδας χωριο αξιζει να επισκεφτω για το καρναβαλι?Εκτος απο Πατρα...Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θαθελα καπου κοντα...Μιλω για μονοημερη εκδρομη.Ευψχαριστω:roll:
Πας με ταξιδιωτικό μονοήμερη?:roll:Εχω ακουστα ...αλλα μηπως γνωριζεις για το αν το χωριο Σταυρουπολη στην Ξανθη αν δεν κανω λαθος ειναι πιο καλη επιλογη ?Θα παω με τον Ζορμπιδη..Εχει και στον Τυρναβο.
εγώ μπερδεύτηκα...θέλεις να σου προτείνουμε κάπου να πάς με δικό σου αμάξι,γιατί με το ταξιδ.γραφείο σε πάνε συγκεκριμένα:roll:ή έχεις απο αυτούς κάποιες επιλογές και θές τη γνώμη μας;πές μας τις επιλογέςΓεια σας..Θαθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει σε ποια πολη της Ελλαδας χωριο αξιζει να επισκεφτω για το καρναβαλι?Εκτος απο Πατρα...Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θαθελα καπου κοντα...Μιλω για μονοημερη εκδρομη.Ευψχαριστω:roll:
!αν απορριπτεις την ξανθη κ την κοζανη, που εχουν απο τα πιο γνωστα καρναβαλια στην β. ελλάδα, ας παινεψω λιγο το σπιτι μου...
η αριδαια λοιπον στις 14 φεβρουαριου κ ωρα τεσσερις εχει την παρελαση με το καρατζοβιτικο καρναβαλι, που τα τελευταια χρονια εχει γινει θεσμος κ ειναι παρα πολυ ομορφο με πολυ κεφι, χορο, μουσικη κ ο,τι προκυψει...
μια κ ειναι μικρη πολη όλοι γινονται μια μεγαλη παρεα μετα την παρελαση στην πλατεια με ζωντανη μουσικη, αφθονο κρασι, τσιπουρο κ μεζεδες...
μπορεις να το συνδυασεις με βολτα στα λουτρα ποζαρ κ γιατι οχι κ μια διανυκτερευση εκει, ωστε να κανετε κ το μπανακι σας κ να χαρειτε την επομενη μερα κ τα κουλουμα, που διοργανωνονται σε διαφορα σημεια της περιοχης...
Κάτι μου λέει ότι τη μονοήμερη εκδρομή σου θα την περάσεις στα μπλόκα...Γεια σας..Θαθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει σε ποια πολη της Ελλαδας χωριο αξιζει να επισκεφτω για το καρναβαλι?Εκτος απο Πατρα...Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θαθελα καπου κοντα...Μιλω για μονοημερη εκδρομη.Ευψχαριστω:roll: