• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Jeanne

jeanne

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δε ξέρω αν είναι στη φύση μου ή στο γεγονος ότι δουλεύω πάρα πολλες ώρες την ημέρα(και τα Σ/Κ)...αλλά λατρεύω τις μικρες ή/και μεγάλες αποδράσεις, ακόμα και αν αυτο σημαίνει να πάω για έναν καφέ στο Μιλάνο ή στην ρώμη...αλλά και στην λατρεμένη μου θεσσαλονίκη ή/και Μυτιλήνη.

Νοιωθω ότι, δραπετεύω, φεύγω από όλα και όλους και ταυτόχρονα μπορώ, να παρατηρώ και να γνωριζω, νέους ανθρώπους και τόπους και να ''μαζευω'' νεες εμπειρίες οι οποιες ,γιατί όχι, θα μπορέσουν να με βοηθήσουν στην καθημερινότητα μου και στην καλυτερη ολοκληρωση του ''εγώ μου''.

Βέβαια, αν ρωτήσετε, καποιο ατομο από τον επαγελματικό μου χώρο, θα σας πει ότι υπαρχουν συγκεκριμένα πράγματα που με χαρακτηρίζουν ή ορισμένες εκφράσεις που πάντα λέω...και εννοώ, φυσικά, όπως " το αποτέλεσμα πάντα μετράει και όχι η διαδρομή''
Παρόλα αυτά, μαγικά λες και πατάω ένα μικρό ή/και μεγάλο διακόπτη η ανωτέρω πρόταση σταματάει να εχει 100% νόημα, όταν αφορα τις εκδρομες-ταξιδια μου.
Τότε μεγάλο ρολο διαδραματίζει και η ''διαδρομή'' σε συνδυασμό πάντα με την σωστή και μη χρονοβόρα οργάνωση. (Ο χρόνος βλέπετε είναι χρήμα!)
:cool:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς ήρθες!Μια χαρά τα λές!άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάμε για κάπου και στην πορεία αλλάζουμε....και αυτή η αλλαγή πλάνου,η αλλαγή διαδρομής,το διαφορετικό απ αυτό που σχεδιάζαμε μας βγαίνει καλύτερο!
Καλά ταξίδια!

Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Συμφωνώ κι εγω μαζί σας...καλός ο προγραμματισμός και η οργάνωση (που για μένα παίζει ρόλο κι είναι και κάτι που απολαμβάνω ιδιαίτερα να κάνω!) αλλά μ'αρέσει και το απρόοπτο που θα συμβεί...αλλαγή διαδρομής, διάθεσης , ακόμα και παρέας μπορεί να γίνει ένας ακόμα λόγος να περάσουμε ακόμα καλύτερα! Κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάποιος ταξιδεύει: για να γνωρίσει μέρη , ανθρώπους , πολιτισμούς, να "ξεκουράσει" την ψυχή του και να τη γεμίσει νέες εικόνες και εμπειρίες...άλλωστε και η ίδια η ζωή , ένα ταξίδι είναι...ε, λοιπόν, ας κάνει ο καθένας μας το δικό του ταξίδι να αξιζει για τον εαυτό του!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα