chrgkoutz
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δάση Βόρειου Καναδά
Θα προτεινα να ακυρωσεις την διαμονη σου μονο σ' ενα καταλυμα (Bergamo) και να κανεις κρατηση για διανυκτερευση στις πλεον ενδιαφερουσες πολεις,απο αυτες που θα επισκεφτειτε. Ξερω οτι ακουγεται αβολο,πως θα γινουν ακυρωσεις,οι νεες κρατησεις κλπ, αλλα πιστεψε με,αν το κανεις θα με ευγνωμονεις αργοτερα.Απλα σκεψου το....μπορεις μετα απο μια υπεροχη περιηγηση,ή ενα υπεροχο δειπνο σε μια μακρινη πολη,να μπαινεις στο αμαξι και να οδηγας χιλιομετρα επιστροφης;Απλα δεν γινεται.Χανεται ολη η απολαυση.
Για το GPS σιγουρα θελεις αυτοκινητου (στερωμενο στο τζαμι),ωστε και να το ακους, αλλα και να το βλεπεις εσυ κι ο συνοδηγος σου(χρειαζεσαι εναν συμμετοχικο σιγουρα) και να ειναι τελευταιας 5-7ετιας. Εγω εχω το Navigon 75 και με εχει ταξιδεψει σε παρα πολλα μερη,με απολυτη επιτυχια,χωρις ταλαιπωριες και χασιμο χρονο ταξιδιου. Απλα να ξερεις οτι πρεπει να προγραμματισεις-ετοιμασεις ολους τους προορισμους σου προκαταβολικα και πριν ξεκινησεις το ταξιδι,γιατι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να εισαι στο εξωτερικο,να θελεις να ξεκινησεις την ημερα σου και να πρεπει -εκεινη την στιγμη- να προγραμματισεις-ετοιμασεις τον προορισμο σου. Απελπισια....
Ελπιζω να βοηθησα,αλλα αν θελεις κατι επιπλεον στην διαθεση σου.
Για το GPS σιγουρα θελεις αυτοκινητου (στερωμενο στο τζαμι),ωστε και να το ακους, αλλα και να το βλεπεις εσυ κι ο συνοδηγος σου(χρειαζεσαι εναν συμμετοχικο σιγουρα) και να ειναι τελευταιας 5-7ετιας. Εγω εχω το Navigon 75 και με εχει ταξιδεψει σε παρα πολλα μερη,με απολυτη επιτυχια,χωρις ταλαιπωριες και χασιμο χρονο ταξιδιου. Απλα να ξερεις οτι πρεπει να προγραμματισεις-ετοιμασεις ολους τους προορισμους σου προκαταβολικα και πριν ξεκινησεις το ταξιδι,γιατι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να εισαι στο εξωτερικο,να θελεις να ξεκινησεις την ημερα σου και να πρεπει -εκεινη την στιγμη- να προγραμματισεις-ετοιμασεις τον προορισμο σου. Απελπισια....
Ελπιζω να βοηθησα,αλλα αν θελεις κατι επιπλεον στην διαθεση σου.