jimp
Member
Ε πες και την sim, αφού γράφεις που γράφεις χαχαχαΠέρσι δούλευαν κανονικά τα ΧΙΑΟΜΙ. Bάλαμε αμερικανική sim και χρησιμοποιούσαμε εκείνη.
Last edited:
Ε πες και την sim, αφού γράφεις που γράφεις χαχαχαΠέρσι δούλευαν κανονικά τα ΧΙΑΟΜΙ. Bάλαμε αμερικανική sim και χρησιμοποιούσαμε εκείνη.
T-mobileΕ πες και την sim, αφού γράφεις που γράφεις χαχαχα
Εγώ είχα προαγοράσει πακέτο τρίτου μέσω amazon που σαν πάροχο είχε την t mobile και ήταν ενεργοποιημενο κατά την άφιξη μιυ εκεί διάρκειας 1 μήνα εαν θυμάμαι καλά. Εαν τελείωνε κάποια παροχή δεν μπορούσες να προσθέσεις καινούργια. Βέβαια από την άλλη εαν τελειώσει εκεί κάποια παροχή πήγαινε σε ένα μαγαζί t mobile και αγόρασε καινούργια κάρταΠαιδιά για το Δεκέμβρη με ενδιαφέρει κυρίως να έχω δεδομένα και απειροελάχιστη ομιλία.
Esim δεν έχει το κινητό μου.
Επειδή θα ήθελα όσο γίνεται να μη τα ψάχνωολα εκεί... Αν η καλύτερη πρόταση είναι από καμιά εταιρία εκεί να πάρω sim πχ t mobile μπορώ με κάποιο τρόπο να την προμηθευτώ ΠΡΙΝ το ταξίδι;
Επίσης στην t mobile έχει κάποια εφαρμογή που αν μας τελειώσει το ίντερνετ βάζουμε πακέτο;
Λογικά εννοείς κάτι τέτοιο Ε;Εγώ είχα προαγοράσει πακέτο τρίτου μέσω amazon που σαν πάροχο είχε την t mobile και ήταν ενεργοποιημενο κατά την άφιξη μιυ εκεί διάρκειας 1 μήνα εαν θυμάμαι καλά. Εαν τελείωνε κάποια παροχή δεν μπορούσες να προσθέσεις καινούργια. Βέβαια από την άλλη εαν τελειώσει εκεί κάποια παροχή πήγαινε σε ένα μαγαζί t mobile και αγόρασε καινούργια κάρτα
Μια χαρά μου φαίνεται, 22 ευρώ για απεριόριστα δεδομένα και κλήσεις. Αν ενεργοποιηθεί η περιαγωγή από την ελληνική κάρτα είναι 15 ευρώ τη μέραΛογικά εννοείς κάτι τέτοιο Ε;
Amazon.com
Τσέκαρε πρώτα αν η συσκευή σου συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο πάροχο, μη το πάρεις χωρίς λόγο.Λογικά εννοείς κάτι τέτοιο Ε;
Amazon.com
Ναι κάτι τέτοιο ή ότι παρόμοιο σε βολεύει εσένα. Κοίτα και αντίστοιχα τις αξιολογήσεις. Εγώ το πήρα από το γερμανικό amazonΛογικά εννοείς κάτι τέτοιο Ε;
Amazon.com