misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Υπάρχουν και χειρότερα ! Μείον 12!Jesus Christ και Buddha
Υπάρχουν και χειρότερα ! Μείον 12!Jesus Christ και Buddha
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι σας, αλλά και εσύ συγκεκριμένα @hydronetta . Αυτές οι αλληλογραφίες με άγνωστα παιδιά από την Αγγλία για να βελτιωθούμε στη γλώσσα, ποτέ δεν είχαν επιτυχία σε μένα. Πιστεύω αυτά να εννοείς με τον όρο penpal, γιατί δεν τον ήξερα.Αυτές είναι ιστορίες... όλο νοσταλγία
Μου θυμίζεις το πρώτο interrail μου το 1983 που κατάμονος και χωρίς αίσθηση κινδύνου πήγα να συναντήσω τους penpals που αλληλογραφούσα (το θυμάστε αυτό; )
Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία...
Θυσίασα την πενθήμερη για χάρη του ταξιδιού αλλά δεν το μετάνοιωσα. Βούτηξα ανίδεος στα βαθειά. Ούτε καν με οδηγό ανα χείρας.
Με συν είναι τουλάχιστον η @hydronetta. Πιστεύω όμως θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά και οι υπόλοιποι. Το λέω γιατί στη συγκέντρωση του Οκτωβρίου είδα αρκετούς μγάλους.Δεν είδα και κανέναν "συν" μέχρι τώρα. . Σκέψου τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα, γατάκια..
Το έχω κι εγώ το εισιτήριο. Θα το βάλω σε φωτογραφία εδώ αργότερα. Εσείς, αν και δε γνωριζόμαστε, μας βάλατε το μικρόβιο του interrail. Ως φοιτητής άκουγα τους μεγαλύτερους και λέγανε για τέτοια ταξίδια και ετοίμαζα το δικό μου σακίδιο.ωραιες αναμνησεις απο τα ταξιδια με το inter- rail με πρωτο το 1977. απιστευτη η διαδρομη διασχισης της γιουγκοσλαβιας .με χαρα θα διαβασω την ιστορια σου . εγω εχω ακομη τα εισιτηρια απο τα inter-rail.
Θα συνεχίσω σύντομα. Εγώ μπήκα το 1977. Είμαστε σειρά τελικά;Hydronetta είσαι μικρούλης! πρώτο Interail to 79! Εποχή που μπήκαμε στο πολυτεχνείο έχοντας σκίσει όλους τους γεωμετρικούς τόπους των ιησουιτών και αυτόματα το 10% των φοιτητών άφηνε μακριά μαλλιά και μούσια και με χίπικο ντύσιμο. To ταγάρι ήταν must αξεσουάρ, μεγάλο το backpack με αλουμινένιο σκελετό, πάντα με sleepingbag στις ελληνικές παραλίες για μήνες και από hostel έως penpals ή καρότσες φορτηγών στο εξωτερικό. Παίζει να είμασταν σειρά με travelbreak! Αγαπητέ συνάδελφε πεστα να τα διαβάσει και η γυναίκα μου που ήταν -2 τότε και ακούει εξωπραγματικά αυτά που της λέω
πωπω! συνήθεια σου έγιναν...θα τολμησω να ....γραψω οτι ...ισως , εδω στο φορουμ εχω τα περισσοτερα inter-rail. ΕΞΗ .
Τελικά δεν είμαστε σειρά, μπήκα το 79 στους μηχανολόγους. Με το σύστημα των εξαμήνων βέβαια ανακατευόμασταν με τους +- 3χρόνια. Άντε, καλό flashback..Θα συνεχίσω σύντομα. Εγώ μπήκα το 1977. Είμαστε σειρά τελικά;
μου ρίχνεις στα interail αλλά όχι στη διαμονή! εκτός από παγκάκια παρκάκια, καναδυό νεκροταφεία πίσω από τη μάντρα αγναντεύοντας τους ...ενοίκους και μία καρότσα ανοιχτού φορτηγού τύπου σταγιερ! 5άστερα θεματικά δωμάτια!θα τολμησω να ....γραψω οτι ...ισως , εδω στο φορουμ εχω τα περισσοτερα inter-rail. ΕΞΗ . 1977-1981-1982-1983-1984 (2) . επισης θα πω οτι δεν εχει μεινει και παγκακι , παρκακι , που δεν το ..τιμησα σαν 5αστερο ξενοδοχειο.
Πάντως στην ίδια σχολή ήμασταν. Αλλά από τη χρονιά που μπήκες εσύ και μετά εγώ είχα αρχίσει τα ταξίδια και διάφορα άλλα και δεν με έβλεπε συχνά η σχολή. Λίγο ο τελευταίος όροφος για φαγητό μόνο.Τελικά δεν είμαστε σειρά, μπήκα το 79 στους μηχανολόγους. Με το σύστημα των εξαμήνων βέβαια ανακατευόμασταν με τους +- 3χρόνια. Άντε, καλό flashback..
Αγαπητέ, όσα ταξίδια κι αν κάναμε μετά από αυτά τα inter-rail μπορούμε να τα επαναλάβομε. Τα inter-rail όμως όχι! Ξέρω ότι υπάρχουν και για μεγάλους σήμερα, αλλά ποτέ δε θα είναι τα ίδια.θα τολμησω να ....γραψω οτι ...ισως , εδω στο φορουμ εχω τα περισσοτερα inter-rail. ΕΞΗ . 1977-1981-1982-1983-1984 (2) . επισης θα πω οτι δεν εχει μεινει και παγκακι , παρκακι , που δεν το ..τιμησα σαν 5αστερο ξενοδοχειο.
Περιμένουμε περιπέτειες.Δηλωνώ και εγώ interlover μια και το 1984 ετών 19, από 1/8/84 έως 31/8/84 έκανα τον γύρο της Ευρώπης Μόναχο2-Παρίσι3-Ταραγκονα2-Βαρκελώνη2-Ανδόρα1-Μασαλία1-Νίκαια1-Μονακό1-Μιλάνο-Ζυρίχη1-Ίνσμπρουκ2-Βερόνα1-Βενετία3 (ο αριθμός δηλώνει της ημέρες που έμεινα σε κάθε πόλη) 15 περίπου με έναν φίλο μου και 15 μόνος μου. Έλπίζω να βρω χρόνο να σας τα διηγηθώ!!!!!!!!!!