gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σίγουρα μουσείο - έκθεση Swarovski !
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το σχετικό θέμα, από το οποίο μπορείς να πάρεις, ίσως, και κάποιες απαντήσεις.Καλησπέρα, δεν είδα να υπάρχει αυτούσιο θέμα για το Innsbruck...
Θα μας βγάλει ο δρόμος μας τέλη Μαρτίου στις αυστριακές άλπεις λοιπόν με πτήση απο skg - Μόναχο. Το μετά ακόμα δεν το έχουμε κλείσει, τι προτείνετε, λεωφορείο/τρένο?
Τι θεωρείται must σε αυτη τη πόλη? Αξιοθέατα, φαγητό, εξορμήσεις!
Καλημέρα, τον Μάρτιο ήμουν εκεί, τελικά δεν βολεψαν τα τρένα από Μόναχο για Innsbruck και εξυπηρετήθηκα απ αυτό Airport Shuttle Service . 60€/ άτομο στην διεύθυνση που τους ζητήσαμεθα ήθελα της βοήθειά σας. Θα πάμε μέσα Νοέμβρη Αυστρία για 6 μέρες με άφιξη στο αεροδρόμιο του Μονάχου με σκοπό να πάμε Salzburg 4 μέρες και μετά άλλες 2 στο Innsbruck, με τελική αναχώρηση πάλι από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Το έχει κάνει κάποιος να μου πει πληροφορίες για τρένα και λεωφορεία ;;; οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη!!
Δευτέρα- Τρίτη- Τετάρτη θα είμαι Salzburg και σκοπεύω να κάνω μια ημερήσια εκδρομή στο Innsbruck εάν ο καιρός το επιτρέψει. Εάν πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα σου γράψω τί έκανα.θα ήθελα της βοήθειά σας. Θα πάμε μέσα Νοέμβρη Αυστρία για 6 μέρες με άφιξη στο αεροδρόμιο του Μονάχου με σκοπό να πάμε Salzburg 4 μέρες και μετά άλλες 2 στο Innsbruck, με τελική αναχώρηση πάλι από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Το έχει κάνει κάποιος να μου πει πληροφορίες για τρένα και λεωφορεία ;;; οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη!!
Τέλεια με το καλό !! Θα το εκτιμούσα ! Αναμένω εντυπώσεις!!Δευτέρα- Τρίτη- Τετάρτη θα είμαι Salzburg και σκοπεύω να κάνω μια ημερήσια εκδρομή στο Innsbruck εάν ο καιρός το επιτρέψει. Εάν πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα σου γράψω τί έκανα.
Σίγουρα μπορεί να εξυπηρετήσει και για αυτά τα δρομολόγια, αρκεί βέβαια να σας βολεύει και από οικονομικής άποψης.
Φτάναμε σχετικά αργα Μόναχο και το τρένο ήταν επίφοβο αν το προλαβαίνουμε@vicky_pl Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Όσο για τα τρένα βλέπω λογικές τιμές δεν ξέρω τί είχες δει..πχ με obb ή και deutche bahn βρηκα 17.90 για δυο άτομα (1:30 ώρα απόσταση). Εννοείται ό,τι θυμηθείς γράψε