Ευχαριστούμε για την πολύ κατατοπιστική ιστορία σου και τις θαυμάσιες φωτογραφίες σου.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να είστε καλά και πάντα όμορφα ταξίδια εύχομαι!!Υπεροχη ιστορια.ευχαριστουμε πολυ για αυτην.Παντα τετοια
Να περάσεις αξέχαστα! Και ότι απορίες εχεις αν μπορω να βοηθησω χαρά μου..Ευχαριστούμε! Εξαιρετική ιστορία και πανέμορφες φωτογραφίες για έναν προορισμό που αποτελεί "Ονειρεμένο Ταξίδι" για πολλά μέλη του travelstories! Θα επισκεφτώ τη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο, οπότε θα επανέλθω με απορίες μέχρι τότε
Σ'ευχαριστω Ειρήνη! Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τη Κυριακή του Πάσχα.. Αν κάποιος ξέρει ας μας πει.. Ακόμα και κλειστά να είναι τα μουσεία, θα έχετε αμέτρητα πράγματα να δείτε και να κάνετε!!! Ζηλεύω! να περάσεις τέλεια!Τελεια ιστορια!!!!! τα μουσεια met, moma και φθσικης ιστοριας ειναι ολες τις μερες ανοιχτα (απο τα sites τουςαυτο το συμπερασμα βγαζω , σωστα); την Κυριακη του Πασχα τι γινεται γενικοτερα;
Mου φαίνεται και γω μετά από 3 χρόνια τα ίδια με σένα θα λέω!! Μακάρι να μπορέσουμε να ξαναπάμε σύντομα!!αχ! δυστυχως δεν παω εγω αλλα ρωταω για ενα συγγενη μου.... Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να ξαναπαω! αχ!
I'm still in a NEW YORK state of mind.. (μετα απο 3 χρονια ακομα εκει ειμαι! Σε λιγε μερες εχω επετειο!!!! Αξεχαστες στιγμες!!!! - Τελειος τιτλος!!!)