XristinaK
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Χα, χα!Για σύντομα δεν το βλέπω!!Δε θα μου τη γλιτώσει όμως..Ευχαριστώ για την ευχή!Σου ευχομαι να πας το συντομότερο και να μας φέρεις φρέσκα νέα!
Χα, χα!Για σύντομα δεν το βλέπω!!Δε θα μου τη γλιτώσει όμως..Ευχαριστώ για την ευχή!Σου ευχομαι να πας το συντομότερο και να μας φέρεις φρέσκα νέα!
Σ'ευχαριστώ πολύ panius! Δε πειράζει για το Roosevelt island, αυτή η πόλη έχει τόσα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δεις και να κάνεις που δε γίνεται να τα προλάβεις όλα.. Αφήνουμε λοιπόν λόγους για να καταφέρουμε να ξαναπάμε!Φοβερές φώτος και ενδιαφέρουσα, μεστή περιγραφή! Το ζήλεψα το τελεφερίκ! Κρίμα που δεν πήγα!
Να σαι καλά Μάκη! Χαίρομαι που σου θύμησα το ταξίδι σου! Με το καλό σε νέα όμορφα ταξίδια!και εμείς σε ευχαριστούμε echo2011 για την υπέροχη ιστορία σου και για τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες σου.
η αφήγησή σου ήταν σκέτη απόλαυση και μου θύμισε τα δικά μου Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη το 2002 που ήταν όλα χιονισμένα.
Σ'ευχαριστώ πολύ happy dreamer! Μακάρι να καταφέρουμε να ξαναπάμε σύντομα, σίγουρα καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικά!Πολύ ωραία η ιστορία σου και οι φωτογραφίες σου! Αυτές από το χιονισμένο τοπίο του Central Park όλα τα λεφτά..
Εύχομαι να σε βγάλει σύντομα ο δρόμος σου εκεί και καλοκαίρι και να μας δώσεις το αντίστοιχο καλοκαιρινό τοπίο
Να σαι καλά master1706! ευχαριστώ που τη διάβασες και για το σχόλιοΕμείς ευχαριστούμε echo για την ιστορία σου και για τις πολύ αντιπροσωπευτικές φώτο!
Ευχαριστώ πολύ Κανελίτσα! Ανυπομονώ να'ρθουν οι διακοπές του Πάσχα! Τώρα που βολευτήκαμε στο νέο σπίτι εχω επιτέλους χρόνο να προετοιμάζω το ταξίδι!Αχ echo μου πολύ όμορφα. Άντε με το καλό στη Σκανδιναβία τώρα
Υ.Γ. Καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι
Σ'ευχαριστώ πολύ panius για τα καλά σου λόγια!Υπέροχες οι φωτος απο σεντραλ παρκ!!! Αυτό το πάρκο το λάτρεψα!
Με το καλό να ξαναπάτε το Καλοκαίρι και να κάνετε τη βαρκάδα, όχι για το άγαλμα, αλλά για το μουσείο μετανάστευσης στο Ellis Island που εμένα τουλάχιστον με συγκίνησε πολύ (είναι φτιαγμένο με πολύ σεβασμό για τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν αυτό που σήμερα είναι το αμερικανικό έθνος. Έχει και πολλά εκθέματα με ελληνικό ενδιαφέρον). Το άγαλμα, ούτε που μπήκα στον κόπο να το δω από κοντά. Το θαυμάζεις καλύτερα από το κατάστρωμα. Από το πλοίο είχα πολύ καλύτερη θέα και έβγαλα και πιο "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες με το άγαλμα σε πρώτο πλάνο και την πόλη στο βάθος.
Σ' ευχαριστούμε για την πολύ όμορφη ιστορία σου και τις νεοϋρκέζικες αναμνήσεις που μου ξύπνησες.