Αλλα ακομη και να τον βρειτε αυτον τον πλουσιο μαυρο, τι σας ενοχλει αν υποστηριζει τα δικαιωματα των καταπιεσμενων μαυρων; Και γιατι να μην εχει το δικαιωμα να το κανει.
Γιατι να μην μπορει να εκφραστει υπερ και ο λευκος και ο κιτρινος και οποιοσδηποτε πλουσιος; Γιατι ειναι de facto υποκριτης.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε. Δυο δεκαετιες στα αντιρατσιστικα κινηματα δεν εχω δει να προβληματιζει κανεναν κατι τετοιο. Ισα ισα που πολλες φορες επιστρατευονται influencers για να περαστουν διάφορα μηνυματα. Κι εχουν βοηθησει και πλουσιοι και διασημοι και γνωστες εταιριες να αρχισει να αποδεχεται η κοινωνια καποια πραγματα. Και εχει κανει μικρα βηματα.
Εχω καταλαβει ποιες ειναι οι επιφυλαξεις και οι δικες σου και ορισμενων αλλων. Και δεν εχετε αδικο σε ενα βαθμο.Εννοείται πως συμφωνώ με αυτό και φυσικά και χρειάζονται όλοι στον αντιρατσιστικό αγώνα. Απλά το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι μόνο ρατσιστικό. Απ'την στιγμή που δεν αγγίζουμε το πολιτικό κομμάτι η κουβέντα μένει μισή.
Επρεπε να πει και "συγγνωμη που δεν μπορειτε να πληρωσετε εναν στρατο ψυχολογους για να ξεπερασετε τις στεναχωρια σας οπως εγω, οποια κι αν ειναι, και μπορει να πηδηξετε απο κανενα μπαλκονι απο απελπισια, αλλα μαλλον ζειτε σε ημιυπογειο αλλα χωρις πισινα να πνιξετε τη λυπη οπως εγω, αλλα ειμαστε μια ομοιογενης ομαδα και μη γελατε".Ω ναι @paefstra, τώρα θα αρχίσω να το πιστεύω και εγώ! λεφτά θα βγάζω? ή δεν...
https://www.lifo.gr/now/people/2849...egkan-markl-se-mathites?utm_medium=Social&utm
Συμφωνώ ότι όλα όσα γράφει είναι όντως "VIOLENCE" αλλά και τα σπασμένα καταστήματα όντως βία είναι. Εκτός αν νομίζει ο τύπος ότι επειδή αυτός έχει 100 millions + net worth είναι όλοι οι επιχειρηματίες millionaires, διότι έσπασαν και καταστήματα μεροκαματιάρηδων.βγήκε ο άνθρωπος (που μάλλον δεν είναι ΚΚΕ ούτε αναρχικός) στο ίνσταγκραμ και τα είπε όλα σε δέκα σειρές, τα ελληνικά μέσα δεν κάνουν καν τον κόπο να το μεταφράσουν και να το δημοσιεύσουν.
Τελικα δεχεσαι το Black lives matter ή το θεωρεις υποκριτικο; Δεν εχω καταλαβει.βγήκε ο άνθρωπος (που μάλλον δεν είναι ΚΚΕ ούτε αναρχικός) στο ίνσταγκραμ και τα είπε όλα σε δέκα σειρές, τα ελληνικά μέσα δεν κάνουν καν τον κόπο να το μεταφράσουν και να το δημοσιεύσουν.
https://nypost.com/2020/06/03/marc-jacobs-appears-unfazed-after-his-la-store-is-looted/ http://instagr.am/p/CA2_a_YluIQ/
Ω μην ανησυχείς την έχω κάνει ήδη, καλό βόλι!Τελικα δεχεσαι το Black lives matter ή το θεωρεις υποκριτικο; Δεν εχω καταλαβει;
Κι αφου δινεις τοση σημασια στο τι λεει η Μεγκαν Μαρκλ και η καθε Μεγκαν τι προτεινεις; Να καθησουμε απραγοι και αμιλητοι γιατι καποιοι πιθανως εκμεταλλευονται τη δολοφονια του Φλοιντ;
Συγγνωμη αλλα το να κοιταμε το δεντρο και να χανουμε το δασος δεν βοηθαει, μαλλον κακο κανει. Αυτο το νημα ανοιξε για να ακουστουν αποψεις κατα της αστυνομικης βιας και υπερ των δικαιωματων των μαυρων.
Οποιος θελει να βγαλει χολη κατα των πλουσιων, μπορει να ανοιξει αλλο θεμα.
Η εξ' ορισμου κατηγορια για καθε πλουσιο μαυρο ή λευκο πως ειναι υποκριτης και εχει αλλες σκοπιμοτητες με βρισκει αντιθετο και τη θεωρω αηθη, επικινδυνη και οπλο υπερ των διακρισεων.
Ειναι η Μαρξιστικη αναλυση και ειναι ευρεως αποδεκτη θεωρητικα και διδασκεται ευρεως επισης. Στους συνομιλητες εδω φαινεται επικινδυνη, περιεργο.Τελικα δεχεσαι το Black lives matter ή το θεωρεις υποκριτικο; Δεν εχω καταλαβει;
Κι αφου δινεις τοση σημασια στο τι λεει η Μεγκαν Μαρκλ και η καθε Μεγκαν τι προτεινεις; Να καθησουμε απραγοι και αμιλητοι γιατι καποιοι πιθανως εκμεταλλευονται τη δολοφονια του Φλοιντ;
Συγγνωμη αλλα το να κοιταμε το δεντρο και να χανουμε το δασος δεν βοηθαει, μαλλον κακο κανει. Αυτο το νημα ανοιξε για να ακουστουν αποψεις κατα της αστυνομικης βιας και υπερ των δικαιωματων των μαυρων.
Οποιος θελει να βγαλει χολη κατα των πλουσιων, μπορει να ανοιξει αλλο θεμα.
Η εξ' ορισμου κατηγορια για καθε πλουσιο μαυρο ή λευκο πως ειναι υποκριτης και εχει αλλες σκοπιμοτητες με βρισκει αντιθετο και τη θεωρω αηθη, επικινδυνη και οπλο υπερ των διακρισεων.
Ο Μαρξισμος δεν εχει καμια σχεση. Δεν καταφερεται κατα ανθρωπων αλλα κατα των ταξεων. Ο ιδιος ο Μαρξ αλλα και ο Ενγκελς ανηκαν σε ανωτερες ταξεις της κοινωνιας. Κατα την αποψη σου δεν θα επρεπε να μιλουν. Κι οταν μιλησαν για παλη των ταξεων δεν εννοουσαν μονο των οικονομικων ταξεων. Για παραδειγμα ο Ενγκελς ειπε:Ειναι η Μαρξιστικη αναλυση και ειναι ευρεως αποδεκτη θεωρητικα και διδασκεται ευρεως επισης. Στους συνομιλητες εδω φαινεται επικινδυνη, περιεργο.
Αντιστοιχα υπαρχει και η Μαρξιστικη αναλυση του φεμινισμου που δεν ειναι καθολου φεμιναζισμος, αλλα δεν πειραζει που υπαρχει αγνοια, καλο ειναι να ακουμε κατι νεο.
Στο καλοΩ μην ανησυχείς την έχω κάνει ήδη, καλό βόλι!