jimp
Member
Να πας μόνο Μαγιόρκα.
Για Αύγουστο που προγραμματίζεις καλύτερα μόνο Καταλανία.[/QUOTE said:Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;;; Κόστος, πολύς κόσμος, είναι εξίσου ωραία και στην Καταλονία καλοκαίρι;;;
Είσαι τυχερός/-ή που θα μείνεις στην Eivissa, το μεγαλύτερο κομμάτι της είναι γραφικό και θυμίζει κυκλαδονήσι (στο πιο ακριβό κι εξεζητημένο του). Εμείς είχαμε μείνει στο San Antonio, καθαρά και μόνο επειδή ήταν πολύ οικονομικότερη η διαμονή. Πάντως, αν κι έχει τη φήμη (όχι εντελώς άδικα) ότι είναι λίγο αγγλάδικο ως μέρος, θα σου έλεγα να αφιερώσεις ένα απόγευμα για early drinks και στο San Antonio και συγκεκριμένο στο Cafe Mambo http://www.cafemamboibiza.com/, δίπλα ακριβώς από το διάσημο (αλλά πολύ χαλαρό) cafe del Mar. O κόσμος ξεκινά να συγκεντρώνεται καμιά ώρα πριν τη δύση του ηλίου ή και νωρίτερα. Δεν είναι μόνο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και το ότι με το που δύει ο ήλιος θα βρεθείς σε ένα φοβερό beach party και θα ακούσεις χωρίς να πληρώσεις είσοδο τους ίδιους djs που παίζουν και στα κλαμπς το βράδυ. Εμείς είχαμε ακούσει τον Pete Tong, το πάρτυ ήταν ξέφρενο και τα ποτά πολύ πιο φθηνά από ότι στα κλαμπς. Επίσης, περνούν συνέχεια παιδιά τα οποία δίνουν κουπόνια για πιο φθηνή είσοδο στα κλαμπς αν πας συγκεκριμένη ώρα. Μην σνομπάρετε το Eden Club στο Σαν Αντόνιο, έχει πιο οικονομική είσοδο από τα υπόλοιπα, αλλά θα ξετρελαθείτε με τους πίδακες νερού που μετατρέπουν το κλαμπ σε πισίνα στις 5 το πρωί. Καλύτερο κι από τους αφρούς, φοβερή εμπειρία. Βέβαια εγώ είχα πάει τον Ιούλιο του 2011 και πολλά αλλάζουν μέσα σε 5 χρόνια. Ως προς τις παραλίες, θα πάτε φυσικά στην τεράστια Playa d' en Bossa για την ατμόσφαιρα του πάρτυ στην παραλία. Τα beach bar είναι αμέτρητα, είτε περισσότερο νεανικά είτε πιο πολυτελή, και καλό είναι να κάνεις μια βόλτα για να δεις τα περισσότερα. Ούτε εμείς είχαμε πολλές μέρες, αλλά επισκεφτήκαμε την Cala Salada και την Talamanca, ήταν και οι 2 πολύ όμορφες, πιο μικρές, καθαρές, χοντρή άμμος και γαλάζια νερά. Και αντί για λουκουματζήδες στην παραλία, πουλούσαν καρύδες που τις έσπαγαν μπροστά μας! Μπορεί να υπάρχουν και ωραιότερες παραλίες (λένε υπέροχα λόγια για τον πιο ήρεμο και πολύ πιο πράσινο βορρά του νησιού), ωστόσο σε όσες πήγαμε, σίγουρα δεν είχαν τίποτα απολύτως να ζηλέψουν από τις ελληνικές, τα νερά τους μάλιστα ήταν και λίγο πιο ζεστά. Καλά να περάσεις!!^ Για Μαγιόρκα είχα γράψει κάποιες εντυπώσεις το 2014 http://www.travelstories.gr/community/threads/mαγιορκα-τι-να-δουμε.49988/#post-553412
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!μπορεί ν βοηθήσει καποιοςκαλησπέρα, εχω κλείσει 6 μέρες στην Μαγιόρκα, αμέσως μετά απο Βαρκελώνη. Έχω κλείσει ξενοδοχείο μέσα στην Πάλμα αλλά τώρα εχω ένα πρόβλημα. Πάω να νοικιάσω αυτοκίνητο μεσώ ίντερνετ και όλοι λένε μόνο με πιστωτική. Εγω εχω κάποιες χρεωστικές κάρτες. Βλέπω οτι χωρίς αυτοκίνητο δύσκολα θα μπορέσω να δω το νησί. Τι μου προτείνεται;; Υπάρχει τρόπος να εκει να βρω χωρίς πιστωτική, όπως γίνεται στα ελληνικά νησιά;