16 Νοεμβρίου 2017 #97 panpan Member Μηνύματα 7.053 Likes 28.435 Πας στον γκισέ και παίρνεις κάρτα επιβίβασης.
16 Νοεμβρίου 2017 #98 A angelos_22 New Member Μηνύματα 2 Likes 0 απλά με τις ταυτότητες μας έτσι ? οπότε καλό είναι να πάω περίπου 2 ώρες νωρίτερα ε? ευχαριστώ
16 Νοεμβρίου 2017 #99 Bill7 Member Μηνύματα 183 Likes 200 Επόμενο Ταξίδι Νεα Υορκη Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη angelos_22 said: απλά με τις ταυτότητες μας έτσι ? οπότε καλό είναι να πάω περίπου 2 ώρες νωρίτερα ε? ευχαριστώ κλικ για όλη την παράθεση... Ναι 2 ώρες πριν
angelos_22 said: απλά με τις ταυτότητες μας έτσι ? οπότε καλό είναι να πάω περίπου 2 ώρες νωρίτερα ε? ευχαριστώ κλικ για όλη την παράθεση... Ναι 2 ώρες πριν
29 Απριλίου 2022 #100 C chris9 Member Μηνύματα 5 Likes 3 Καλησπερα ταξιδεύω με Iberia για Κούβα. Δεν έχω αγοράσει βαλίτσα παραδοτέα γιατί δεν θέλω να κουβαλάω πολλά μαζί μου. Μπορεί κάποιος να πει σχετικά με την μικρή βαλίτσα που θα χω μαζί και αν δικαιούμαι και άλλη μια μικρή αποσκευή; Ευχαριστω
Καλησπερα ταξιδεύω με Iberia για Κούβα. Δεν έχω αγοράσει βαλίτσα παραδοτέα γιατί δεν θέλω να κουβαλάω πολλά μαζί μου. Μπορεί κάποιος να πει σχετικά με την μικρή βαλίτσα που θα χω μαζί και αν δικαιούμαι και άλλη μια μικρή αποσκευή; Ευχαριστω
6 Νοεμβρίου 2023 #101 fotast Member Μηνύματα 9.664 Likes 14.998 Αυξάνονται οι συνδέσεις στο θερινό πρόγραμμα 2024 με Κέρκυρα,Σαντορίνη και Μύκονο. Iberia: Διευρυμένες συνδέσεις με Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη το καλοκαίρι - Airnews
Αυξάνονται οι συνδέσεις στο θερινό πρόγραμμα 2024 με Κέρκυρα,Σαντορίνη και Μύκονο. Iberia: Διευρυμένες συνδέσεις με Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη το καλοκαίρι - Airnews
5 Ιανουαρίου 2024 #102 fotast Member Μηνύματα 9.664 Likes 14.998 Ακύρωση πτήσεων λόγω απεργίας από σήμερα και μέχρι 8/1. Απεργία για την Iberia - Airnews
6 Ιανουαρίου 2024 #103 Yorgos Member Μηνύματα 9.977 Likes 52.469 Επόμενο Ταξίδι Umhlanga Ταξίδι-Όνειρο Περού τότε, τώρα, πάντα fotast said: Ακύρωση πτήσεων λόγω απεργίας από σήμερα και μέχρι 8/1. Απεργία για την Iberia - Airnews κλικ για όλη την παράθεση... Ωχωχωχ
fotast said: Ακύρωση πτήσεων λόγω απεργίας από σήμερα και μέχρι 8/1. Απεργία για την Iberia - Airnews κλικ για όλη την παράθεση... Ωχωχωχ