Crazy North
Member
Να μαι και έγω! Κι αφου δεν καταφερα να συστηθω εδω και κανα διμηνο που ειμαι μελος χαζευοντας ενα απ τα πιο ομορφα και καλοδουλεμενα site που εχω συνναντησει, ηρθε η ευκαιρια να συστυθω με αφορμη το ταξιδι που εχω να κανω για πρωτοχρονια στην Αιώνια Πόλη. Πεταω 31/12 το πρωι με easyjet και επιστρεφω στις 7/1. Θα μενω στο torre rossa park που βρικσεται στη Villa Doria Pamphili 3 χλμ ανατολικα του Βατικανου και 4χλμ απ το κεντρο της πόλης. Τονιζω οτι εχω νοικιασει και αυτοκινητο καθως θελουμε να επισκευθουμε κι αλλες πολεις.
Θελω οποιος μπορει να με βοηθεισει οσον αφορα πληροφοριες προσβασης στην πολη οδικως απο το αεροδρομιο, σημεια που γιορταζουνε οι Ρωμαιοι την αλλαγη του χρόνου και οτι αλλο πιστευτετε οτι μπορει να μου φανει χρησιμο.
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων και ευχομαι καλες γιορτες σε όλους σας και πάντα με υγεία.
Θελω οποιος μπορει να με βοηθεισει οσον αφορα πληροφοριες προσβασης στην πολη οδικως απο το αεροδρομιο, σημεια που γιορταζουνε οι Ρωμαιοι την αλλαγη του χρόνου και οτι αλλο πιστευτετε οτι μπορει να μου φανει χρησιμο.
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων και ευχομαι καλες γιορτες σε όλους σας και πάντα με υγεία.