LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
δεν εισαι ο μονος...Θα κάψω το δίπλωμα ιατρικής που έχω...
δεν εισαι ο μονος...Θα κάψω το δίπλωμα ιατρικής που έχω...
Καλα κανετε και απαντατε γιατι εμπνευστικα απο το παρον θρεντ και σου γραψα τραγουδι. Βεβαια εσυ θα λες το ρεφρεν μονο. Εβαλα και τον @jimp να λεει τη γεφυρα. Το κουπλε δεν εχω αποφασισει ακομα αλλα δικαιωματικα ανηκει στον τοπικ σταρτερΜετα την επέμβαση οι τουαλετες Βαλκανικου τρενου για 1-1,5 εικοσιετραωρο είναι ο,τι ιδανικοτερο .
Πλακα μας κανεις και απανταμε σοβαρα;
Προσωπικη πειρα εχω εγω. Εκανα την επεμβαση πριν απο 7 χρονια, πηγε πολυ καλα με αριστο αποτελεσμα. Στον ιδιο γιατρο εκαναν και δυο συναδελφοι. Αν θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα να σου πω το ονομα τουεχεις προσωπικη πειρα φιλε?
Αυτες ε;@tripakias μέχρι να φτάσω στο ρεφραιν νόμιζα οτι με ξέχασες κι έβγαζα καπνούς απο τα αυτιά, και όχι ατμούς ξηρού πάγου που έχουμε στο μαγαζί.
Η επιλογή σου να ερμηνεύσω ντουέτο με τον @jimp με τιμά. Θα βάλω τις τιγρέ γόβες απο αληθινό τίγρη που τις κρατούσα για πολύ σπέσιαλ occasions
Ηρακλειο στον Ασλανιδη Γιαννη στο Εmetropia..αν μπορει καποιος να μου προτεινει κλινικη για την εγχειρηση,εντος ή εκτος συνορων,
ειχα αποφασισει να την κανω στο Οφθαλμιατρειο Αθηνων,με 1500 ευρω,αλλα εχει μεγαλη σειρα αναμονης οποτε το απορριπτω
οποτε τωρα εχω κατα νου τις κλινικες της Θεσαλλονικης με 1800 ευρω
αν ξερετε κατι πιο οικονομικο πειτε μου
Ηρακλειο στον Ασλανιδη Γιαννη στο Εmetropia..
Πλ. Ελευθερίας 44, Ηράκλειο 712 01
Τηλέφωνο: 281 022 6198
. εγγυηση.. τοκανα και εγω..
κοιτα εγω ως συναδελφος πληρωσα πολυ λιγα εως τιποτα και για τα δυο ματια ..αλλα μπορω πανευκολα να μαθω τις τιμες..απο οσο γνωριζω σου πληρωνουν και το εισητηριο και μια μερα ξενοδοχειο επειδη πρεπει να γινει επενεξεταση..ποσο σου βγηκε?
κοιτα εγω ως συναδελφος πληρωσα πολυ λιγα εως τιποτα και για τα δυο ματια ..αλλα μπορω πανευκολα να μαθω τις τιμες..