vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Θα σου έλεγα αν βρεις στο Bari gothic να το προτιμήσεις γιατι ειναι πολυ όμορφη και χαρακτηριστική γειτονιά στο κέντρο.και εκει θα βρείτε πολλα μέρη για πρωινό αν δεν έχει το ξενοδοχείο!και πολυ νόστιμα!!efipoly said:Αγαπητοι φιλοι , διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον ολα αυτα που γραφετε και πραγματικα μας βοηθουν πολυ.Θα ταξιδεψουμε για 4 ημερες με το συζυγο μου και το γιο μου 10 ετων.Εχω κανει κρατηση στο ξενοδοχειο HOTEL BALMORAL Booking.com: Hotel Balmoral, Βαρκελώνη, Ισπανία - 810 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
που βρισκεται κοντα στο σταθμο diagonal . Ειναι καλυτερα να παω με το λεωφορειο απο το αεροδρομιο ή να παρω το τρενο? Δεν ξερω αν εκανα καλη επιλογη, ηθελα να μεινω σε ενα ξενοδοχειο 4* και σε ασφαλη περιοχη και τα πιο κεντρικα ηταν πολυ ακριβα.Ενδιαφερον παρουσιαζουν και τα διαμερισματα και με λιγοτερα χρηματα αλλα δεν ξερω τι να εμπιστευτω? Με εχουν χρεωσει 120,00 ευρω χωρις πρωινο για τρικλινο. Το πρωινο ηταν πολυ ακριβο και πιστευουμε να υπαρχουν απ΄εξω καταστηματα που να μας προσφερουν πρωινο. Αν εχετε να μου δωσετε καποια καλυτερη συμβουλη σας περιμενω.ευχαριστω εκ των προτερων. Μηπως ειναι καλυτερα να μεινουμε bari gotic??
Sent from my iPad using Travel Stories