lizaki.Καλές σπουδές και πάντα δυνατή.Κοίτα να το ευχαριστηθείς(αν και απ΄οτι διακρίνω το΄χεις κοριτσι μου)και να περνάς καλά.Περιμένουμε συνέχεια.......
Μεγάλο μου απωθημένο ένα μεταπτυχιακό εκτός Ελλάδος... και έρχεσαι εσύ να ξεπεράσεις κάθε όριο αφού ξεπέρασες και την Ευρωπαϊκή Ήπειρο... Μπράβο liz! Φοβερή εμπειρία και ζηλεύω πολύ!
Καλή αρχή και στις σπουδές σου και στη νέα σου ζωή εκεί και στο blog σου φυσικά... Περιττό να πώ ότι περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον τις ανταποκρίσεις σου!!!
Liz ,να περνας καλά και να μας γραφεις με οτι νεώτερο απο εκεί.
ΥΓ μην παραλείψεις να πας με την πρώτη ευκαιρία North Tropical Queensland Αααπίστευτο μερος.
Διαβάζοντας την φράση σου " Ένα χρόνο περίπου πριν, με ταλάνιζε ολημερίς και κυρίως ολονυχτίς το δίλημμα «μεταπτυχιακό στην Ευρώπη ή στην Αυστραλία?" με γύρισες ακριβώς 10 χρόνια πίσω όταν τελιώνοντας το πανεπιστήμιο είχα την αποδοχή για μεταπτυχιακό από ενα πανεπ. του Σίδνευ & ενός ευρωπαικού (για μένα στοχος-όνειρο)!
Μου ΄θύμισες τα συναισθήματα...ανατριχίλα!
Σου εύχομαι να περάσεις μοναδικά, καλή επιτυχία στο uni, και φυσικά καλά ταξίδια!
Καλή επιτυχία στις σπουδές σου, καλή παραμονή και ακόμα καλύτερα ταξιδάκια στην τεράστια και όμορφη Αυστραλία. Περιμένουμε με χαρά τις ανταποκρίσεις σου.