• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Hello

scot

New Member
Καλώς σας βρήκα!

Μια που το φόρουμ μου πρόσφερε αρκετά είπα να ανταποδώσω δίνοντας φρέσκιες πληροφορίες για το δρομολόγιο Αλβανία-Μαυροβούνιο-Κροατία αλλά δεν έχω δικαίωμα προς το παρόν να κάνω νέο θέμα.

Από ταξίδια όχι και πολλά πράγματα, εδώ γειτονιά κυρίως: Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Μονακό.

scot

New Member
Καλώς ήρθες!
Έχεις κάθε δικαίωμα να ανοίξεις νέο θέμα :)
Πας εδώ http://www.travelstories.gr/community/forums/Ευρώπη.19/?prefix_id=39 και πατάς Νέο Θέμα
Ευχαριστώ για το καλωσορισμα!

Προς το παρον δεν θελω να ρωτησω κατι απλα θα ηθελα να περιγραψω τις εμπειριες απο το προσφατο ταξιδι στην ενοτητα Ταξιδιωτικες ιστοριες/Ευρωπη μηπως φανουν χρησιμες σε καποιους. Ομως εκει μου βγαζει:

"You have insufficient privileges to post here"

πρεπει να κανω κατι για να αλλαξει αυτο; πχ να εχω ενα μινιμουμ αριθμο απαντησεων σε αλλα νηματα;

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστώ για το καλωσορισμα!

Προς το παρον δεν θελω να ρωτησω κατι απλα θα ηθελα να περιγραψω τις εμπειριες απο το προσφατο ταξιδι στην ενοτητα Ταξιδιωτικες ιστοριες/Ευρωπη μηπως φανουν χρησιμες σε καποιους. Ομως εκει μου βγαζει:

"You have insufficient privileges to post here"

πρεπει να κανω κατι για να αλλαξει αυτο; πχ να εχω ενα μινιμουμ αριθμο απαντησεων σε αλλα νηματα;
Γεια σου, για να ξεκινήσεις να γράφεις μια ιστορία πρέπει να πας στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη http://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-σε-εξέλιξη.72/ πατάς στο κουμπί Νέο θέμα (πάνω δεξιά), βάζεις τον τίτλο σου και ξεκινάς το γράψιμο. Μόλις ολοκληρώσεις την ιστορία σου ειδοποιείς κάποιο από τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας και εμείς θα τοποθετήσουμε την ιστορία σου στην κατάλληλη ήπειρο και χώρα. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom