Lyda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΑΛΜΥΚΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Nα το θεσω διαφορετικα. Να κανω διαθηκη;
πήγε 742 στο αεροδρόμιο της Καβάλας? Να το δω και να μην το πιστέψω [/q
Οχι βεβαια,στο Μακεδονια κατεβηκε,μετα πηγαν με τζιπακια,λεωφορεια κτλ.Τελος παντων το ανεφερα γιατι ταξιδευα εκεινη την ημερα και ειδα το συγκεκριμενο αεροπλανο,αλλα αστο καλυτερα μην μπερδεψουμε αθλητικα γιατι θα μπλεξουμε...yeah man!
Fees (economy, web price):
ATH - BHX - ATH from 275.94 euro (including taxes)
ATH - CMN - ATH from 276.51 euro (including taxes)
ATH - JED - ATH from 340 euro (including taxes)
.. για τους τολμηρούς κρατήσεις on line στο καταπληκτικό site της υπερεταιριάρας Hellenic Imperial Airways τι διάολο πίνουν και δεν μας δίνουν!!
Εντάξει traveller, είσαι εξπέρ (το έχουμε εμπεδώσει)Από 1/6 ξεκινάνε οι πτήσεις για JNB... 5 φορές την εβδομάδα για την περίοδο του μουντιάλ και μετά 2 φορές την εβδομάδα... από 917? την περίοδο αιχμής...
Εντάξει taver, είσαι εξπέρ (το έχουμε εμπεδώσει)
Μπέρδεψες taver με Traveller:roll:
Μπορείς να αυτοτιμωρηθείς ελεύθερα
Βρε τι παθαίνουμε όταν βιαζόμαστε!!!Εντάξει taver, είσαι εξπέρ (το έχουμε εμπεδώσει)
Μπέρδεψες taver με Traveller:roll:
Μπορείς να αυτοτιμωρηθείς ελεύθερα
thanks fotast (εσένα σε εγραψα σωστά!)
Ευτυχώς υπάρχει η παράθεση..... το διόρθωσα...
Αποσύρομαι για να αυτομαστιγωθώ
Έχω σταματήσει από την εν λόγω εταιρεία εδώ και λίγο καιρό κυρίως γιατί δεν με βολεύει το μόνιμο stand by μιας κατά βάση charter εταιρείας.Για τις δυο αυτές πτήσεις κατα τις οποίες μεταφέραμε φιλάθλους[?!] έχω να πω πως δύσκολα μπορεί να συναντήσει τέτοιους επιβάτες.Οι χειρότεροι επιβάτες που συνάντησα ποτέ!Με έκαναν να αναρωτιέμαι τι μπορεί να σημαίνει να είσαι αεροσυνοδός..Βλέποντας αυτή την ανάρτηση σου αμέσως σκέφτηκα να ανεβάσω αυτό το κειμενάκι με στόχο να ξορκίσω το γεγονός πως ένα περιστατικό μπορεί να έχει τόσο διαφορετική περιγραφή βάση της οπτικής γωνίας του καθένα μας , πράγμα το οποίο καταντά λίγο αστείο κατά την γνώμη μου , να καταγράψω μια από τις πιο τραβηγμένες από τα μαλλία ταξιδιωτικές εμπειρίες μου και τέλος να αποτρέψω ίσως μελλοντικές συμπεριφορές[?! το τελευταίο αν κ τραβηγμένο το εύχομαι].μακραν οι χειρωτεροι αεροσυνοδοι που εχω ταξιδεψει.