KonstantinosAlyona
Member
Βρε, ανέβασε κεφαλαιάκι να περάσει όμορφα αυτό το βράδυ.
Μπορούμε σε παρακαλώ να την συνεχίσουμε απο αύριο;;;; Μία κούραση την έχω αυτή τη στιγμή και την τελευταία φορά που ανέβασα κεφάλαιο και ήμουν κουρασμένη το έκανα σε ιστορία άλλου μέλους......Βρε, ανέβασε κεφαλαιάκι να περάσει όμορφα αυτό το βράδυ.
Προσκυνώ! Αυτό θα πει αλληλεπίδραση μεταξύ μελών.την τελευταία φορά που ανέβασα κεφάλαιο και ήμουν κουρασμένη το έκανα σε ιστορία άλλου μέλους......
Άστα....ντροπήηηηηηηΠροσκυνώ! Αυτό θα πει αλληλεπίδραση μεταξύ μελών.
την τελευταία φορά που ανέβασα κεφάλαιο και ήμουν κουρασμένη το έκανα σε ιστορία άλλου μέλους......
Σου στέλνω το λογαριασμό μου στην Εθνική με την ελπίδα ότι κάποτε θα σε πετύχω κουρασμένη (εννοείται ότι θα απενεργοποιήσω την δυνατότητα ανάληψης).Μπορούμε σε παρακαλώ να την συνεχίσουμε απο αύριο;;;; Μία κούραση την έχω αυτή τη στιγμή και την τελευταία φορά που ανέβασα κεφάλαιο και ήμουν κουρασμένη το έκανα σε ιστορία άλλου μέλους......
Είσαι και μικρούλης, είσαι και πονηρόςΣου στέλνω το λογαριασμό μου στην Εθνική με την ελπίδα ότι κάποτε θα σε πετύχω κουρασμένη (εννοείται ότι θα απενεργοποιήσω την δυνατότητα ανάληψης).
Κάποια στιγμή έφυγε το puffin και πάλι καλά, γιατί δεν θα ξεκολλούσα με τίποτα από εκεί εγώ…Συνεχίσαμε τη βόλτα μας και παρατηρούσαμε τους γκρεμούς με τα αναρίθμητα πουλιά…πολύ χέσιμο λέμε!...τόνοι γκουανο.
Χα, χα, χα!Πήρε το αυτοκίνητο ο αδερφός μου για να μπορέσω να απολαύσω τις εικόνες αυτές και να βγάλω φωτογραφίες. Βασικά το πήρε για να μη σκοτωθούμε με εμένα οδηγό .....Άλλωστε είχαμε φτάσει σχεδόν στο προορισμό μας!
Λατρεύω @ Sassenach77!….Ένας ανεγκέφαλος και ανόητος άνθρωπος ήθελε να την ξυπνήσει για να την βγάλει φωτογραφία! Και φυσικά την ξύπνησε, γιατί το ζωάκι τρόμαξε!!! Αυτός ο ανόητος βρισκόταν δύο μέτρα μακριά μου και μόλις γύρισα και τον κοίταξα του κόπηκε το χαμόγελο. Του είπα, όσο πιο ήρεμα μπορούσα, να μην τολμήσει να το ξανακάνει αυτό….Προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά, πήρε την ίδια απάντηση.
Κοπελιά είμαι αθώα, μόνες τους γίνονται μεγάλες οι ιστορίες! Εγώ δεν ξέρω τίποταΈπος γράφεις @Sassenach77!
Στο εύχομαι ολόψυχα!!! Να πας και να το χαρείςΜακάρι να πάω κάποια στιγμή Ισλανδία και να κάνω τα μισά από αυτά που μας γράφεις. Εννοείται ότι θα σε "ακολουθήσω" πιστά.
Ήταν αντίποινα για τα πλατάνια, τα λουτρά και τα ιταλικά στενάδια που βάζατε εσείς Πάντως εγώ τα θυμάμαι και χαίρομαιΌπως και ο @Borealis, έτσι κι εγώ είχα εντρυφήσει πέρυσι πολλές φορές σε αυτό σου το ταξίδι (και σε άλλα) μέσα από του "Που είναι στο κόσμο". Και με χάρτες και με street view και με wikipedia. Επιτέλους τώρα οι φωτογραφίες σου απέκτησαν και ιστορία!
Και εγώ εσέναΛατρεύω @ Sassenach77