Aria_C
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στ' αυγά μου :(
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υποσαχάρια Αφρική
Με παππού!Με Ζυγό;
(Νομίζω ότι δεν είχαν ανακαλυφθεί καν τα ζώδια όταν γεννήθηκε )
Με παππού!Με Ζυγό;
Εγώ είμαι από Νέα Μάκρη.Ποιος άλλος είναι από Νέα Μάκρη?Παιδιά από ότι με βλέπω και εγώ μέσα!
Σήμερα πήγα το πρωί δουλειά και είμαι και απόψε βραδινή βάρδια για να μην είμαι αύριο...οπότε μπορεί να γίνω αύτιο όπως είχα γίνει στην συνάντηση στην Νέα Μάκρη!
Μια ταβέρνα όπου έγινε συνάντηση!Εγώ είμαι από Νέα Μάκρη.Ποιος άλλος είναι από Νέα Μάκρη?
Ο Κωστάκης ο ΚαραμανλήςΕγώ είμαι από Νέα Μάκρη.Ποιος άλλος είναι από Νέα Μάκρη?
Τς τς τς! Τι παραπληροφόρηση! Ραφήνα μένει ο άνθρωπος!!! Πφφφ!!!Ο Κωστάκης ο Καραμανλής
Κόκκινο λιμανάκι Ραφήνα ο Καραμανλής, τον πετυχαίναμε συνεχεία με τα δίδυμα στην παιδική χαρά και με 10 μαυροντυμένους απέναντι να κοζαρουν ότι κινείτε. Ώστε ήρθατε στα μέρη μου και δεν το πήρα χαμπάρι(εκτός αν δεν είχα γραφτεί ακόμα).Ο Κωστάκης ο Καραμανλής
Το πήρες...οι 10 μαυροντυμένοι είμασταν...Κόκκινο λιμανάκι Ραφήνα ο Καραμανλής, τον πετυχαίναμε συνεχεία με τα δίδυμα στην παιδική χαρά και με 10 μαυροντυμένους απέναντι να κοζαρουν ότι κινείτε. Ώστε ήρθατε στα μέρη μου και δεν το πήρα χαμπάρι(εκτός αν δεν είχα γραφτεί ακόμα).
Φυσικα!!!!! Σε περιμενουμεΜέλη που έχουν γράψει μόνο 15 μηνύματα (συμπεριλαμβανομένου του παρόντος) γίνονται δεκτά στην συνάντηση;
Μέλη που έχουν γράψει μόνο 15 μηνύματα (συμπεριλαμβανομένου του παρόντος) γίνονται δεκτά στην συνάντηση;