fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Εμένα άλλο πράγμα μου θυμίζεινα διευκρινίσω ότι αν κ έχει σαφείς ιταλικές επιρροές (άρα υψηλοτατου πολιτιστικού επιπέδου)
![]()
![awww.rantevou_club.gr_img_gallery_rantevouclub_photo7_big.jpg](https://www.travelstories.gr/community/data/attachment-files/2011/11/116055_7f51b345faac1e12f6f7938af3fd57db.jpg)
Εμένα άλλο πράγμα μου θυμίζεινα διευκρινίσω ότι αν κ έχει σαφείς ιταλικές επιρροές (άρα υψηλοτατου πολιτιστικού επιπέδου)
![]()
Ε ναι αλλά ένα γραπτό ίσως δεν ξέρεις αν κλίνει προς το ναι ή το όχι!Εσύ τι θες κΕρία μου? Δεν είσαι στους "ίσως"???![]()
Τι θελετε να πειτε αγαπητε μου??? Και οι 2 εικονες ανηκουν στο ιδιο μαγαζι..... ΕΚΕΙ που θα παμε after the beerΕμένα άλλο πράγμα μου θυμίζει
![]()
Μάλλον αναφέρεται στη Γαλλόφωνη επιγραφή....Τι θελετε να πειτε αγαπητε μου??? Και οι 2 εικονες ανηκουν στο ιδιο μαγαζι..... ΕΚΕΙ που θα παμε after the beer![]()
Ετοιμασου να εξα-σκισεις τα γαλλικα σου..........Μάλλον αναφέρεται στη Γαλλόφωνη επιγραφή....
Ετοιμασου να εξα-σκισεις τα γαλλικα σου..........
Και φυσικα τις εξωπραγματικες χορευτικες σου ικανοτητες
Παρολα αυτα η λιστα των συμμετοχων δεν μεγαλωνει!!
Αντε παιδια , αντε να βλεπω συμμετοχες!!
Ειδικα μετα την προσθηκη διασκεδασης που καναμε![]()
Τι λες ρε κοπελια , ανηκω στη διαχειριση της συναντησης (εε που ειναι η elenara88 ) να μην ενισχυσω την προσπαθεια μας??Καλύτερα που η λίστα δεν μεγαλώνει... έτσι που είσαι αγριεμένη, τουλάχιστον να μείνουν σε λίγα άτομα οι πομπές σου...![]()
Για πες μας?? Συμφωνεις με την προσθηκη ??? Προαιρετικη παντα!με φωναξε κανεις?![]()
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! εισαι το δεξι μου χερι παιδι μου , τυφλη εμπιστοσυνηΓια πες μας?? Συμφωνεις με την προσθηκη ??? Προαιρετικη παντα!