fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Εμένα άλλο πράγμα μου θυμίζεινα διευκρινίσω ότι αν κ έχει σαφείς ιταλικές επιρροές (άρα υψηλοτατου πολιτιστικού επιπέδου)
Εμένα άλλο πράγμα μου θυμίζεινα διευκρινίσω ότι αν κ έχει σαφείς ιταλικές επιρροές (άρα υψηλοτατου πολιτιστικού επιπέδου)
Ε ναι αλλά ένα γραπτό ίσως δεν ξέρεις αν κλίνει προς το ναι ή το όχι!Εσύ τι θες κΕρία μου? Δεν είσαι στους "ίσως"???
Τι θελετε να πειτε αγαπητε μου??? Και οι 2 εικονες ανηκουν στο ιδιο μαγαζι..... ΕΚΕΙ που θα παμε after the beerΕμένα άλλο πράγμα μου θυμίζει
Ε φτάνει πια, πάτε να ησυχάσουμε .
Μάλλον αναφέρεται στη Γαλλόφωνη επιγραφή....Τι θελετε να πειτε αγαπητε μου??? Και οι 2 εικονες ανηκουν στο ιδιο μαγαζι..... ΕΚΕΙ που θα παμε after the beer
Ετοιμασου να εξα-σκισεις τα γαλλικα σου..........Μάλλον αναφέρεται στη Γαλλόφωνη επιγραφή....
Ετοιμασου να εξα-σκισεις τα γαλλικα σου..........
Και φυσικα τις εξωπραγματικες χορευτικες σου ικανοτητες
Παρολα αυτα η λιστα των συμμετοχων δεν μεγαλωνει!!
Αντε παιδια , αντε να βλεπω συμμετοχες!!
Ειδικα μετα την προσθηκη διασκεδασης που καναμε
Τι λες ρε κοπελια , ανηκω στη διαχειριση της συναντησης (εε που ειναι η elenara88 ) να μην ενισχυσω την προσπαθεια μας??Καλύτερα που η λίστα δεν μεγαλώνει... έτσι που είσαι αγριεμένη, τουλάχιστον να μείνουν σε λίγα άτομα οι πομπές σου...
Για πες μας?? Συμφωνεις με την προσθηκη ??? Προαιρετικη παντα!με φωναξε κανεις?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! εισαι το δεξι μου χερι παιδι μου , τυφλη εμπιστοσυνηΓια πες μας?? Συμφωνεις με την προσθηκη ??? Προαιρετικη παντα!