αχινουλα...αν φορεσεις τις μποτες που ειχες στο προηγουμενο avatar σιγουρα θα σε λοκαρουν οι τραβελστοριτεςΑχ, καλη ερωτηση! Μηπως πρεπει να συγκεκριμενοποιησουμε ωρα και τοπο. Και πως θα γνωριστουμε????:roll::roll::roll: Εγω δεν εχω ξαναδει κανεναν σας!
Μπα, ζεστη εχει τωρα, ελιωσαν και τα χιονια εδω, οποτε οι μποτες επεστρεψαν στην αποθηκη! Δε βλεπω μεγαλη συμμετοχη παντως, τοσοι λιγοι τραβελστοριτες ειναι στη Θεσσαλονικη και στα περιχωρα? Η Ερση αληθεια που ειναι? Ταξιδευει? Εχει μερες να φανει και δεν εχει δηλωσει συμμετοχη...αχινουλα...αν φορεσεις τις μποτες που ειχες στο προηγουμενο avatar σιγουρα θα σε λοκαρουν οι τραβελστοριτες
κι εγώ.... αλλά είμαι σίγουρη ότι το αφεντικό εργάζεται υπογείως για την επίτευξη του στόχου...κλαψ..κλαψ..θελω κεγω συναντηση!!σας ζηλευω ολους εσας τους θεσ/νικεις..!
Εδεσσα, Εδεσσα και παλι Εδεσσα!Υ.Γ.: κατι γραφτηκε απο καποιους βορειοελλαδίτες τραβελστορίτες εν Αθηναις για συνάντηση των ημερών του Πάσχα καπου στα μέρη μας. Αν θέλετε ανοιξετε σχετικό τοπικ για να το συζητήσουμε. Πότε θέλετε να βρεθούμε κ που: πχ δεύτερη μέρη του Πάσχα σε ποια πόλη; πχ Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Εδεσσα!