H αλυσίδα ibis hotel

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Έχω μείνει σε ibis hotel, στο Βερολίνο συγκεκριμένα.
Πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Όχι κάτι ιδιαίτερο το δωμάτιο από ό,τι θυμάμαι, αλλά αυτό είναι και κάτι που δεν υπολογίζω και πολύ στα ταξίδια μου, οπότε μπορεί να μην είμαι και πολύ αντικειμενικός!
Κοντολογίς, αν θέλεις κάπου απλά για να μένεις, πιο πολύ για ύπνο το βράδι και σχετικά οικονομική λύση, φαίνονται ότι αποτελούν ιδανική λύση.
Σίγουρα θα τα προτιμήσω ξανά, αν μου δοθεί η ευκαιρία, σε επόμενο ταξίδι μου.

nanasof

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μέλανας Δρυμός-Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια και την αμεσότητά σας !!! νομίζω ότι θα τα δοκιμάσω και εγώ και πάλι σας ευχαριστώ με βοηθήσατε πολύ!!! :clap:

TSAKIRAPOST

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Και εγω νομιζω οτι τα IBIS HOTEL ειναι καλα και οικονομικα .Ανηκουν στον ομιλο ACCOR HOTELS .Στο Μαντςεςτερ που μειναμε ηταν καλο και καθαρο

karfitsa

Member
Εμεινα στο Ibis της Βαμβεργης,τον Δεκεμβριο.Απλο,καθαρο,σε καλη τοποθεσια σε σχεση με το κεντρο.Και επιτρεποταν και το καπνισμα.

LikeNoOther

Member
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρεια Κορέα
Έχω μείνει σε ibis hotel, στο Βερολίνο συγκεκριμένα.
Πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Όχι κάτι ιδιαίτερο το δωμάτιο από ό,τι θυμάμαι, αλλά αυτό είναι και κάτι που δεν υπολογίζω και πολύ στα ταξίδια μου, οπότε μπορεί να μην είμαι και πολύ αντικειμενικός!
Κοντολογίς, αν θέλεις κάπου απλά για να μένεις, πιο πολύ για ύπνο το βράδι και σχετικά οικονομική λύση, φαίνονται ότι αποτελούν ιδανική λύση.
Σίγουρα θα τα προτιμήσω ξανά, αν μου δοθεί η ευκαιρία, σε επόμενο ταξίδι μου.
Και γω πολύ ικανοποιημένος από το ibis Berlin Hauptbahnhof που είχα μείνει πριν μερικούς μήνες Economy Hotel Berlin Hauptbahnhof - ibis - Accor - ALL

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom