• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Gulf Air για Ταυλανδη

Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Μια καλη προσφορα για Ταυλανδη έχει βγάλει και η Gulf Air για τον μήνα Οκτωβρη συγκεκριμενα απο τις 10 και μετά.

Η τιμη ειναι στα 520 ευρω, για τους γνωστες των εισητηριων για ταυλανδη θα καταλαβαινουν οτι ειναι χαμηλη η τιμη σε σχέση με αλλες χρονιες και σε συγκριση με άλλες εταιριες.

Η πτηση περιλαμβάνει ανταποκτιση απο το Bahrain στο οποιο περιμενεις μονο 1:30 ώρα δηλαδη φθάνεις 7:30 και πετάς 9:00 (ε μέχρι να κανεις check-in να φας κατι κα να ψωνησεις τπτ απο duty free είσαι ήδη επιβιβασμένος στο boeing :D

Βεβαια στην επιστροφη περιλαμβανει μια διανυκτερευση στο bahrain η οποια ειναι μεγαλυτερη απο 8 ωρες λογικα σου δινουν καποιο ξενοδοχειο (τουλαχιστον σε μενα περυσι μου ειχαν δωσει διανυκτευση).:)

Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
ενδιαφέρον..
έχεις το link??
Απο το pamediakopes.gr το βρηκα renata βαζωντας ημερομηνιας αναχωρησης απο 8 οκτωβριου και μετα :)

Προσοχη μην βάλεις 5 γιατι θα σου πετάξει ενα ωραιοτατο 650ευρω ^_*:bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
στην επιστροφή σου δίνουν όντως διανυκτέρευση, αλλά μην φανταστείς ότι προλαβαίνεις να δεις το Bahrain γιατί φεύγεις νωρίς το πρωί για να πας αεροδρόμιο για την πτήση για Αθήνα.

Επίσης το βράδυ που πηγαίνεις περνάς ουρές στο help desk της Gulf μέχρι να σε εξυπηρετήσουν για να σου δώσουν διανυκτέρευση (που μετά την πολύωρη πτήση είσαι ήδη χώμα και είναι πολύ εξαντλητικό)

το ΚΑΛΟ του ταξιδιού είναι ότι τα duty free του Bahrain είναι παμ/φτηνα ΤΖΆΜΠΑ :)) π.χ.
1 κούτα τσιγάρα στην Ελλαδα 40? στο Bahrain 11? .

το ΚΑΚΟ του ταξιδιού είναι ότι στις πτήσεις τις Gulf από Αθήνα συνταξιδεύεις με κάθε Πακιστανό / Μπαγκλαντιανό (Μπαγκλαντές :)) με τις ανάλογες οσμές δίπλα σου.. που όσο περνάει η ώρα της Πτήσης γίνονται και χειρότερες...ο νοών νοείτο !!!

Η πρόταση μου αν θες να πας Ταϊλάνδη ... ΤΗΑΙ και ξερό ψωμί... Πολιτισμός βρε αδερφέ!

εύχομαι να φάνηκα χρήσιμος .

Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Συμφωνω σε ολα τα παραπανω christo μονο να βγαλει και καμια προσφορα η thai και ειμαστε κομπλε ^_*

Εγω παντως περυσι που πεταξα με gulf ολως τυχαιως επεσα πανω σε ελληνα να καθετε δίπλα μου χαχαχα

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Συμφωνω σε ολα τα παραπανω christo μονο να βγαλει και καμια προσφορα η thai και ειμαστε κομπλε ^_*

Εγω παντως περυσι που πεταξα με gulf ολως τυχαιως επεσα πανω σε ελληνα να καθετε δίπλα μου χαχαχα
χαχαχαχαχχα τυχερός ήσουν .... γιατί τα'φερα σκούρα !!! (εννοείτε την επομένη φορά πήγα με Τhai χωρίς πολύ σκέψη)
δεν ξέρω την περίοδο που θες να πας τη διαφορά στην τιμή πέζει στην αξία των εισιτηρίων μεταξύ Gulf kai Thai πάντως κανε και την εξής Μαγκιά ... σε εμένα μου βγήκε...
Δες την τιμή που έχουν τα sites π.χ. εμένα μου έβγαζε τιμή εισιτηρίου στο intenet 750 ? και πήρα τηλ. την ίδια την Thai και μου βρήκαν με 620 εννοείτε το έκλεισα αμέσως και μου παρέδωσαν τα εισιτήρια στο αεροδρόμιο.

dimiko

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΖΑΜΑΪΚΑ
χαχαχαχα εεεεεε οχι ρε παιδιά και τόση βρώμα..... Ούτε η airarabia να ήταν πού είναι και τσάμπα οι τιμές...Εγώ πάντως με qatar και emirates δεν εχω έρθει ποτέ σε τέτοιο πρόβλημα...Ολοι είναι νορμάλ!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
χαχαχαχα εεεεεε οχι ρε παιδιά και τόση βρώμα..... Ούτε η airarabia να ήταν πού είναι και τσάμπα οι τιμές...Εγώ πάντως με qatar και emirates δεν εχω έρθει ποτέ σε τέτοιο πρόβλημα...Ολοι είναι νορμάλ!!
συμφωνώ για qatar και emirates .... τι να πω ρε παιδιά εκτός να ήμουν τόσο καντέμης πια...αλλά έχω ξαν'ακούσει παρόμοια σχόλια.

dimiko

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΖΑΜΑΪΚΑ
εεεε γίνονται και αυτα!!...Δεν είναι όμως και η top προσφορά αν και εγώ αν μπορούσα να παω που θα το ήθελα πολύ θα καθόμουν 3-4 μέρες Bahrain....

osfialgia

Member
Η πτηση περιλαμβάνει ανταποκτιση απο το Bahrain στο οποιο περιμενεις μονο 1:30 ώρα δηλαδη φθάνεις 7:30 και πετάς 9:00 (ε μέχρι να κανεις check-in να φας κατι κα να ψωνησεις τπτ απο duty free είσαι ήδη επιβιβασμένος στο boeing :D
)
Γιατι να κανεις τσεκ ιν? Πρεπει να ξανακανεις?

Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Παιδια επειδη ετυχε και το ειδα επειδη ειμαι μεσα(στρατοπεδο) να σας ενημερωσω πως και η quatar εβγαλε προσφορα για τα μεσα οκτωβρη στα 509 ευρω :) Ευελπιστω μεχρι 20 σεπτεβριου να υπαρχουν οι υπαρχουσες προσφορες για να κλείσω ticket :D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η προσφορά αυτή της Qatar είναι για πολύ λίγο, μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Οπότε βιάσου. Αν και καμιά φορά τις παρατείνει τις προσφορές της, αλλά να θέλεις ντε και καλά να ταξιδέψεις ίσως είναι καλά να βιαστείς!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom