• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Green city

paefstra

Member
Κανοντας τον απολογισμο του 2024, εβγαλα 75.000 bonus απο το green city. Ηταν η εκπληξη της χρονιας.
Ομως αρχιζω να εχω προβλημα αν πρεπει πλεον να εξαργυρωνω bonus σε κουπονια. Πειραματιζομαι να περιμενω το +20% για να μετατρεψω σε μιλια τα αλλα bonus απο τον ιδιο κουβα και φοβαμαι μην αρχισουν να επικαλυπτονται ημερολογιακα. Εχω μπλοκαρει. Αν δεν βγει εγκαιρα το +20% ειμαι με δεμενα χερια.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ξύπνησα αφού έκλεισε! Τέλειος συγχρονισμός με την νέα χρονιά :bleh:
Μια απο τα ίδια, εχω καμια 20αρια χιλιάδες points, να δω ποτε θα καταφερω να τους μετατρέψω..!
Καλη Χρονια σε όλους!

armar

Member
Νομίζω ότι δεν θα ξαναδώσει πόντους. Στην εφαρμογή του green city δεν έχει βγάλει για τον άλλο μήνα και στην εφαρμογή του alpha bonus λέει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/24. Θα δείξει...

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Νομίζω ότι δεν θα ξαναδώσει πόντους. Στην εφαρμογή του green city δεν έχει βγάλει για τον άλλο μήνα και στην εφαρμογή του alpha bonus λέει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/24. Θα δείξει...
Στην εφαρμογή της green city έχει αφαιρεθεί η προσφορά της alpha bonus. Τέλος;

Last edited:

paefstra

Member
Ξαναεμφανιστηκε και στην εφαρμογη δειχνει παραταση ακομη εναν μηνα, οπως κανει τους προηγουμενους μηνες. Συνεχιζουμε.

thanassis33

Member
Βλέπω όμως ότι σαν ημερομηνία έχει βάλει 31/1/25 και όχι 1/2/2025. Λες να ανοίξει στις 31?

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Βλέπω όμως ότι σαν ημερομηνία έχει βάλει 31/1/25 και όχι 1/2/2025. Λες να ανοίξει στις 31?
Όχι, έτσι είναι πάντα. Καταληκτική ημερομηνία έχει την τελευταία του μήνα. Από την 1η του επόμενου ξεκινάει άλλος κύκλος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.775
Μέλη
39.508
Νεότερο μέλος
Nepheli

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom