• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Goa.την βοήθεια του κοινού παρακαλώ!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

Μη ξεχασεις τα houseboat στη Κerala!!!!!

και μια ιδεα απο γκοα και αμφιεση παραλιας για γυναικες.....
Μπράβο!!! έτσι πρέπει να κυκλοφοράνε οι γυναίκες στις παραλίες και όχι με εξώβιζα και εξώκ---!!
εγώ θα πάρω ένα σάρι εμπριμέ!!:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εlgeo,άν κατάλαβα καλά έχεις πάει kerala...
τι προτείνεις για τις παρακάτω πόλεις που σκέπτομαι,γιατί πρέπει να κάνω το πλάνο.αρχικά μιλάμε για 15 μέρες και βλέπομε...
δυτική ακτή μόνο,στα βόρεια έχω πάει..ακου λίγο.
αρχικός προορισμός Κότσιν.--μετά,

Παληά Γκόα και Πανάτζι
Πόντα Μαργκάο

Κουρνάτακα
Μάγκαλορ
Κότσιν
Ερνακουλούμ
Τριβαντρουμ

λές να ξεκινήσω απο Mumbai?

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
καλησπερα renata,
στην συγκεκριμενη περιοχη ειχαμε παει μια παρεα το 1998 μαζι και ο babadumas ..ερχομενοι απο μαλδιβες ξεκινησαμε απο τριβαντρουμ -κοβαλαμ και ανεβηκαμε στο μαντουραι...απο εκει δυτικα και κοκονατ λαγκουν απο οπου και οι φωτογραφιες,..στην συνεχεια κοτσιν-ερνακουλαμ και μεσω βομβαης επιστροφη...βεβαια μετα απο χρονια ειχαμε προγραμματισει το δρομολογιο που αναφερεις αλλα δεν ..........
πιθανον ο babadoumas να θυμαται κατι περισσοτερο και να βοηθησει ..more

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
.........
πιθανον ο babadoumas να θυμαται κατι περισσοτερο και να βοηθησει ..more
ευχαριστώ πολύ...το κονκαν το χρησιμοποιήσατε?νομίζω ξεκίνησε το 1992..
δεν θέλω να μου πείς που να μείνω και τα διάφορα ..αλλα ποιά μέρη άξιζαν παραπάνω για να βάλω περισσότερες μέρες..

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
To konkan εννοεις τρενο?η τη γραμμη? Πηρα το 2431, υποτιθεται το πιο καλο και εξπρες απο τριβαντρουμ για γκοα αλλα δεν εχει καμια διαφορα απο τα αλλα τρενα, απλα φαγητο στη κατα τάλλα διπλη τιμη....και τα παλαιοτερα βαγονια......προτιμησε οποιοδηποτε αλλο τρενο! κατα τάλλα ολα πανε απο τις νεες γρα,μμες νομιζω...

μεταξι τριβαντρουμ και Κοτσι , εμεις καναμε μια 2ημερη σταση Βαρκαλα....Το χωριο υπερυψωμενο , αποκρημνα βραχια και απο κατω μια μεγαλη παραλια....πρεπει να ειναι καλη η παραλια της τετοια εποχη...απο οτι την εκοψα, γιατι περιοδο μουσωνων που πηγα πενηντα μετρα πλατος ηταν κατω απο τα κυμματα απο οτι ειπαν οι ντοπιοι.....αλλα εχει και το τουρισμο της.......

επισης αν θες να βρεθεις σε ενα ψαροχωρι, χωρις ξενοδοχεια, με αθλιες πανσιον....και να νιωσεις χιπις, στη γκοα προτεινω Αραμπολ.... Μιαμιση ωρα βόρεια απο το Panaji...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
mfish.
οπως καταλαβαίνεις οργανώνω μόνη μου το ταξίδι και θέλω να δώ απο που θα το ξεκινήσω και που θα το τελειώσω..φυσικά θα συμπεριλάβει τα πάντα,πεζοπορίες καταράκτες,ποταμια θάλασσα και μνημεια ναούς κλπ..
επίσης πολύ χρόνο θα καταναλώσω στο μπλα μπλά με τους ντόπιους,τσάγια καφέδες,καλωσορίσματα,καφενέδες οτι κάνω πάντα δηλαδή...
θα επισκεφτώ και τα αντικάδικα μου τα χαλαμπαλίκια που λέω εγώ...:D
εσύ που ακριβώς πήγες στην κεράλα?
απο γκόα κάνει 10 ώρες το konkun αλλα υπάρχει και αεροπλάνο.. σε τραίνο τόσες ώρες δεν μπαίνω:D

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Εμεις καναμε αντιστροφα, απο μπανγκαλορε πηγαμε ερνακοθλαμ, κατευθειαν στο allepey, μετα Varkala, Τριβαντρουμ και απο κει πηραμε το τρενο για μαργκαο....τα περισσοτερα τρενα εκει αφηνουν....

καναμε 15 ωρες , και μετα για panaji Ηταν κανα μισαωρο ακομα...

μονη καλυτερα παρε αεροπλανο....ετσι και αλλιως παφτηνα ειναι

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
ρενατα μου ..η goa δεν λει καθολου μα καθολου...η κεραλα ειναι καταπρασινη και καθολου τουριστικη .. τα cochin kai trinivadrum ειναι πολυ ωραια για ξαπλες παραλιακες... εχω παει αν ρωτας;) και αν θες και πρακτορειο πες μου:bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
mfish.
οπως καταλαβαίνεις οργανώνω μόνη μου το ταξίδι και θέλω να δώ απο που θα το ξεκινήσω και που θα το τελειώσω..φυσικά θα συμπεριλάβει τα πάντα,πεζοπορίες καταράκτες,ποταμια θάλασσα και μνημεια ναούς κλπ..
επίσης πολύ χρόνο θα καταναλώσω στο μπλα μπλά με τους ντόπιους,τσάγια καφέδες,καλωσορίσματα,καφενέδες οτι κάνω πάντα δηλαδή...
θα επισκεφτώ και τα αντικάδικα μου τα χαλαμπαλίκια που λέω εγώ...:D
εσύ που ακριβώς πήγες στην κεράλα?
απο γκόα κάνει 10 ώρες το konkun αλλα υπάρχει και αεροπλάνο.. σε τραίνο τόσες ώρες δεν μπαίνω:D
Renata, σου έστειλα π.μ. δεν ξέρω αν τα πηρες. Αν το "νέο" τραίνο είναι όπως τα παλιά, άσ'το καλύτερα. Πιο καλά με ταξί για χαλαρά ή αερόπλανο.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
δε ξερω πως ηταν τα παλια τρενα που αναφερει ο Babaduma , αλλα και τα 10 που πηρα το καλοκαιρι ηταν οπως τη φωτο.....AC2 θέση η φωτο...δηλαδη η καλυτερη στα πιο πολλα τρενα!

two_tier_air_conditioned.jpg

:D:D:D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie