babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Η πρωτεύουσα της Goa έχει κάποιο ενδιαφέρον, όπως το λες είναι, χωρίς όμως πολλές διαφορές μεταξύ τους. Η αγορά, επίσης, παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον - ειδικά η ιχθυαγορά. Δυό διανυκτερεύσεις εκεί, άντε 3 βαρειά-βαρειά σε καλύπτουν. Τα υπόλοιπα μέρη είναι μικρότερα, αραιοκατοικημένα, με κύριο προσανατολισμό τον τουρισμό. Άλλοι προτιμούν το νότιο τμήμα, άλλοι το βόρειο. Την εποχή των χίππυδων πιο δημοφιλές ήταν το βόρειο, το νότιο ήταν πιο "καθαρό", νομίζω και τώρα είναι πιο "αξιοποιημένο" τουριστικά.εχω φάει τον google σχετικά...
στο Μπαλί έχω πάει τρείς φορές αλλα δεν με χαλάει να παω στο σπίτι μου πάλι
βρήκα και καλά εισιτήρια για goa.ναί έχει πολλούς ναούς..η παληά πόλη έχει την πατίνα της σκουριάς λεει..για θάλασσα δεν με νοιάζει,θέλω να δεί το μάτι μου διαφορετικά πράγματα στην ενδοχώρα..τέτοια άραγε έχει?
Αλλά, εσύ κορίτσι μου έχεις οργώσει όλη τη νοτιοανατολική Ασία. Η Goa, νομίζω, θα σου φανεί "λίγη" μπροστά σ'αυτά που έχεις δεί. Αυτό εννοώ. Κι εμένα όταν πήγα με εντυπωσίασε αλλά μετά, όταν έφυγα ανατολικότερα, κατάλαβα τη διαφορά.
Η Kerala έχει πολύ περισσότερα, έχει τη βλάστηση του Ειρηνικού, το μείγμα πολιτισμού ινδουιστικού και χριστιανικού και ένα σωρό άλλες επιρροές. Αν κάνεις τη διαδρομή από Γκόα με τραίνο και ενδιάμεσες στάσεις, τότε ναι, αξίζει σίγουρα. Και, φαντάζομαι δε μιλάς για μια-δυό βδομάδες, ε? Σημασία έχει και η εποχή (για τον καιρό μιλάω και τη ζέστη).