Glamping - η νέα τάση

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Είδα το αντίστοιχο που παρέθεσε ο xenos, για την Καμπότζη και μου φυγε το μυαλό. Πάει, εκεί πήγε. Κλεοπάτρα ένα θα σου πω, απλά μπήκα και είδα τι έχουν κλείσει...Οι κρατήσεις τους είναι έως και το 2012...Ο Ιούνιος του 2011 γεμάτος...Είναι όμως όνειρο.

Ιδού:Luxury camping holidays in Cambodia | Go Glamping
:shock:
Εμένα δεν μου άρεσε!! Θα μας φάει το κουνούπι.
Δυστηχώς δεν είμαι ειδική στο να προτείνω που να μείνετε, ΑΛΛΑ έχω γίνει εξπερ στο να προτείνω που να ΜΗΝ μείνετε! Μιλάω για πείρα όχι αστεία. Τώρα για την Καμπότζη, όταν έρθει η σειρά της και γράψω για αυτήν στην ιστορία μου, θα πάρετε και το ανάλογο τιπ. Μιλάμε για ξενοδοχείο υπερπαραγωγή! Με κότες στο εστιατόριο να κάθονται πάνω στις καρέκλες κλπ... εκεί να δείτε χλιδή....

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εμένα δεν μου άρεσε!! Θα μας φάει το κουνούπι....

Άρα θα με πάρεις μαζί τελικά ε; Δεν αντέχεις, παραδέξου το. Δε βαριέσαι. Με κότες, με κότες. Με λαοτιανά dvd, άσματα και περίεργα πουλμανάκια:bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Άρα θα με πάρεις μαζί τελικά ε; Δεν αντέχεις, παραδέξου το. Δε βαριέσαι. Με κότες, με κότες. Με λαοτιανά dvd, άσματα και περίεργα πουλμανάκια:bleh:
Αμ τα ζητά ο οργανισμός σου και εσένα!!!! Πολύ καλά, βούτα και την Αστραλ απο το μαλλί, πείσε και την Ιωάννα (αυτή είναι μαθημένη... δεν έχει ανάγκη) και πάμε στους τροπικούς.....

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Σιγά που θέλει τράβηγμα κι από το μαλλί. Τραβάτε με κι ας κλαίω είναι. Να μας έχει εκεί και τις τρεις να απειλεί. Η Ιωάννα θα είναι η ήρεμη δύναμη. Εδώ έχει μάθει με την frau droga....Εσένα θα σε βάλω να κάνεις τις συνεννοήσεις για μεταφορικά και διαμονή. Θα αναλάβω εγώ τη μπυροποσία. Και μετά όοολες μαζί θα ορκιστούμε να μην ξαναταξιδέψουμε μαζί.:bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ωραία κατανομή ρόλων!!!! Στα καλύτερα βρε θα σας κλείσω... στα καλύτερα....

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ωπ! Με φώναξε κανείς?? :bleh:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εξάντλησες τη Ρωσία και είπες να περάσεις; Δεν είδα....

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Πολλά από αυτά τα καταλύματα φαίνονται πολύ όμορφα και σε ειδυλλιακές τοποθεσίες!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Αχ ναι, εδώ που τα λέμε, κι εμένα αυτό το..."τσαντίρι" κάτι μου έκανε! :D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Να είμαι και γω! Λοιπόν αφού αναλάβατε εσείς τα καταλύματα και τις μπύρες, (για φαί δεν είδα να ενδιαφέρετε κάτι αλλά σιγά που θα βρούμε να φάμε) εγώ θα αναλάβω τις Βουδοσπουδές. Ποιός είναι ο Βούδας του παρελθόντος, του μέλλοντος, του τεκνού κτλ.
Επίσης ήθελα να προσθέσω ότι εγώ θέλω να κοιμηθώ στο ίδιο τσαντίρι με την dim αρκεί οι κότες που κουβαλά πάντα μαζί της να κοιμηθούν στο διπλανό.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλά ρε Ιωάννα δεν με λυπάσαι; Τις κότες αφού θα τις διώξεις από το δικό σας, αναγκαστικά θα έρθουν στο δικό μας. Να το καταπιώ το ποτήριον τούτο. Ότι θα με βάλεις μαζί με τη μαστιγοφορούσα όμως; Καμία λύπηση; Αυτή μες στο σκοτάδι αντί να χρησιμοποιήσει το μαστίγιο για εξόντωση κατσαριδών μπορεί όλως τυχαίως να προσγειωθεί στο κεφάλι μου...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom