17 Μαρτίου 2009 #1 M mixalhs New Member Μηνύματα 1 Likes 0 γεια σας Μιχαλης να συστηθω σε ολους και ειμαι νεος στο κλαμπ εδω και δεν εχω πολλα να πω συγουρα απο τα λιγα που ειδα ηταν πολυ ενδιαφερον και ηθελα να σημετεχω και εγω και να πω και της δικες μου εμπειριες μιχαλης
γεια σας Μιχαλης να συστηθω σε ολους και ειμαι νεος στο κλαμπ εδω και δεν εχω πολλα να πω συγουρα απο τα λιγα που ειδα ηταν πολυ ενδιαφερον και ηθελα να σημετεχω και εγω και να πω και της δικες μου εμπειριες μιχαλης
17 Μαρτίου 2009 #2 xenos Member Μηνύματα 2.414 Likes 810 Επόμενο Ταξίδι Ν.Α Ασια Ταξίδι-Όνειρο Bανουατου/Tαιλανδη Γεια σου Μιχαλη Καλως μας ηρθες. Αμα ασχοληθεις μερικες μερες με το σαιτ δε θα σε βαζει ο τοπος. Καλα ταξιδια.
Γεια σου Μιχαλη Καλως μας ηρθες. Αμα ασχοληθεις μερικες μερες με το σαιτ δε θα σε βαζει ο τοπος. Καλα ταξιδια.
18 Μαρτίου 2009 #3 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom μιχαλη!σου ευχομαι καλα ταξιδια και καλες συζητησεις στο τοπικ!