• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

gamileio

makisba

New Member
Επόμενο Ταξίδι
gamilio
Ταξίδι-Όνειρο
karaibiki
kalimera se oloys . 8elo na pao gamileio stin karaibiki den exoyme bgei extos elladas pote .peite moy gia mesa ioynioy protasis k ti kairo exei ekei.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα και καλώς ήρθες. Σε παρακαλώ γράφε τα μηνύματά σου με ελληνικούς χαρακτήρες. :)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
γεια σου μακη και να καλοπαντρευτεις...θα σε αναλαβουν οι κυριοι σε λιγο, που εχουν ειδικοτητα στο θεμα.. εγω θα σε παραπεμψω για αρχη, στο http://www.besttimetogo.com/ για να παρεις μια ιδεα...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς τον! Με το καλό να σε υποδεχτούμε και στο άλλο κλάμπ:haha:. Καλή αρχή με τα ταξίδια σου!!!!

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Λαθος σου που δεν μας ρωτησες μερικες μερες νωριτερα.Δεν χρειαζοταν να παντρευτεις για να πας στην Καραιβικη.Δεχονται και ελευθερους!!!:haha:
Any way :welcome2:

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Φίλε μου, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για Καραιβική, η καλή περίοδος είναι από Νοέμβριο μέχρι και Μάρτιο γιατί μετά πιάνουν οι μουσώνες.

Doug

Member
Μάκη :welcome:
Για Καραιβικη κανε υπομονη λιγες ημερες μεχρι να επιστρεψει η Go2dbeach απο Φιλλιπινες!:lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
:welcome2: μακη , εδω θα βρεις τα παντα για οποιον προορισμο λαχταρησει η ψυχουλα σου!!!

MAKIS2

Member
καλημερα στη παρεα .διαβασα παρα πολλα ειδα φωτο πολλες .ολα μου κανουν δεν ξερω που να παω ?το κακο ειναι οτι εγω πρεπει να αποφασισω για το ταξιδι ?η καλη μου εχει αναλαβη τα υπολιπα .εγω ειμαι προς κουβα η τζαμαικα . ο καιρος πως ειναι απο 10/06 εως 20/06 ?ακουω για βροχες κ τετοια .

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Εκείνη την περίοδο στην Καραιβική έχει όντως βροχές.

MAKIS2

Member
θελω να παω σε χωρα που μιλανε ισπανικα . ο πεθερο μου λεει θα περασεις καλα εκει που τι μπυρα τιν λενε σερβεσα .. πρωην ναυτικος.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
θελω να παω σε χωρα που μιλανε ισπανικα . ο πεθερο μου λεει θα περασεις καλα εκει που τι μπυρα τιν λενε σερβεσα .. πρωην ναυτικος.
και δεν πας ισπανια?... κοστα ντελ σολ αν θες να πινεις θερβεθα διπλα στο κυμα... στο λεω γιατι ειναι κοντα...:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom