• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

gamileio

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
πάρε αδιάβροχα

και πήγαινε για σερβέθα:clap:

MAKIS2

Member
το μεξικο τι λεει τι εποχη εκεινη ?ανατολικα η δυτικα ειναι καλητερα ?

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ετσι θελαμε κι εμεις και τελικα πηγαμε ιταλια, απο τα πολλα... σου ευχομαι να πατε μακρια, δεν δοκιμαζεις μαυρικιο που πρεπει να ειναι ενταξει ο καιρος??

Best Time to Go:

June
July
August
September
October
απο το site:http://www.besttimetogo.com/

MAKIS2

Member
θα το παιξουμε σε κληρω στο τελος .στον ινδικο αρχησουν τα μουσονια αν θεν κανω λαθος?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μακη καλωσηρθεs!
Εγω Μεξικο πηγα 9-26 Ιουνιου και ηταν μια χαρα. Ο Ιουνιοs ειναι η αρχη των βροχων , η πολυ αρχη ομωs. Οι τυφωνεs στην καραιβικη κορυφωνονται απο Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο.
Επισηs υπαρχουν νησια-περιοχεs που δεν επηρεαζονται απο τουs τυφωνεs , για παραδειγμα ο Αγιοs Δομηνικοs τον Ιουνιο ειναι μια χαρα. Ειδικα η βορεια ακτη του.
Αγιο Δομηνικο επισηs πηγα αρχεs Οκτωβρη - προs το τελοs των βροχων δηλαδη.Οταν μιλαμε για βροχη , μιλαμε για δυνατο ντουζ κυριωs το απογευμα και μετα παλι ηλιο.

Θα ελεγα λοιπον οτι Δομηνικοs-Μεξικο ειναι μια χαρα για αρχεs Ιουνιου , χωρια που οι τουριστεs ειναι πιο λιγοι και οι τιμεs πιο χαμηλεs. Καλο θα ειναι να μην εχειs κλεισει με γραφειο ξενοδοχειο , να παs ανεξαρτητα και αν μια περιοχη εχει βροχη και συννεφια να μετακινηθειs. Αν εισαι ευελικτοs θα περασειs καλυτερα.Ε , και να βρεξει και λιγο δεν πειραζει..

GTS

Member
Μακη καλωσηρθεs!
Εγω Μεξικο πηγα 9-26 Ιουνιου και ηταν μια χαρα. Ο Ιουνιοs ειναι η αρχη των βροχων , η πολυ αρχη ομωs. Οι τυφωνεs στην καραιβικη κορυφωνονται απο Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο.
Επισηs υπαρχουν νησια-περιοχεs που δεν επηρεαζονται απο τουs τυφωνεs , για παραδειγμα ο Αγιοs Δομηνικοs τον Ιουνιο ειναι μια χαρα. Ειδικα η βορεια ακτη του.
Αγιο Δομηνικο επισηs πηγα αρχεs Οκτωβρη - προs το τελοs των βροχων δηλαδη.Οταν μιλαμε για βροχη , μιλαμε για δυνατο ντουζ κυριωs το απογευμα και μετα παλι ηλιο.

Θα ελεγα λοιπον οτι Δομηνικοs-Μεξικο ειναι μια χαρα για αρχεs Ιουνιου , χωρια που οι τουριστεs ειναι πιο λιγοι και οι τιμεs πιο χαμηλεs. Καλο θα ειναι να μην εχειs κλεισει με γραφειο ξενοδοχειο , να παs ανεξαρτητα και αν μια περιοχη εχει βροχη και συννεφια να μετακινηθειs. Αν εισαι ευελικτοs θα περασειs καλυτερα.Ε , και να βρεξει και λιγο δεν πειραζει..
Σωστή η παίκτρια! Θα δείτε που θα αναζητήσετε και λίγη βροχούλα να δροσιστείτε λίγο! Άσε που πρέπει να είναι εμπειρία η τροπική βροχή....μόνο κανάς τυφώνας μη σας τύχει:haha:

MAKIS2

Member
καλημερα . τελικα θα παμε μεξικο. τωρα πρεπει να βρω απο ποιο μερια ατλαντικο ειρηνικο ?με τι βοηθεια σας θα βρω ακρη. θα κλεισω 2-3 μερες πρωτα κ βλεπουμε

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τελεια!! Δεν ξερω απο τη μερια του Ειρηνικου γιατι δεν εχω παει. Παντωs Ακαπουλκο , Πουερτο Βαγιαρτα και Ιξταπα δε θα ειναι ασχημα..κυριωs αν νοικιασειs αυτοκινητο και εξερευνησειs περιοχεs και παραλιεs μακρια απο τα κυριωs τουριστικα μερη.
Τωρα αν θελειs οτιδηποτε απο την πλευρα τηs καραιβικηs μπορω να βοηθησω αν θελειs.:)
Υπαρχει αρθρο απο το ταξιδι μου , φωτοs και καποια βιντεο.

domenica

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Προσωπικά μου άρεσε πολύ όλος ο νομός της oaxaca.Τέλειες μη τουριστικές παραλίες όπως το puerto escondido, υπέροχη πόλη η oaxaca με μουσικές και πολύχρωμα σπίτια παντού.Κάποια στιγμή θέλω να σας γράψω και εντυπώσεις αναλυτικά.Επίσης υπέροχο μέρος αλλά χωρίς θάλασσα είναι το san cristobal de las casas εκεί που οι μεξικάνοι μπλέκονται με τους ινδιάνους και που βλέπεις ζαπατίστας να κάνουν διαμαρτυρία με μουσική στους δρόμους.Η πόλη του μεξικό έχει επίσης πολλά αξιοθέατα, το μεγαλύτερο λουνα παρκ που έχω πάει ποτέ με τα τρίτα μεγαλύτερα ρωσικα βουνά στο κόσμο.
Παραλίες τώρα άπειρες. Από τη μεριά του κανκούν πολύ τουριστικές ή λιγότερο cozumel gia ekdromo;yla, playa del carmen και γυρω στο κόλπο huatulco το αμερικάνικο πείραμα φοβερό σαν εντύπωση αν και δεν θα έμενα ποτέ...Επειδή βιάζομαι να φύγω ότι άλλο χρειαστείς μου λες...

MAKIS2

Member
Λεμε μεξικο σιτι 2-4 μερες μετα manzanillo μεχρι mazatlan με αυτοκινητο κ αν εχουμε μερες ακομα los cabos .ειναι μεγαλες αποστασεις κ δεν ξερω αν φτασουν οι μερες θα προσπαθησουμε ομως ?Απο 15 μεχρι20 μερες εχουμε για ταξιδι. εντυπωσεις κ οτι αλλο για εκει δεκτα .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom