IreneIrene
Member
@panpan καλησπέρα ! Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις από ποιο site θα μπορούσαμε να βρούμε φθηνά εισιτήρια για τον αγώνα barcelona - Malaga στις 20/11 ?
Εγώ πάντως που έψαχνα και ρώτησα φίλο μου -που μένει Βαρκελώνη και πάει σε αγώνες-μου πρότεινε μόνο το επίσημο site για αγορά εισιτηρίων.@panpan καλησπέρα ! Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις από ποιο site θα μπορούσαμε να βρούμε φθηνά εισιτήρια για τον αγώνα barcelona - Malaga στις 20/11 ?
https://www.fcbarcelona.com/@panpan καλησπέρα ! Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις από ποιο site θα μπορούσαμε να βρούμε φθηνά εισιτήρια για τον αγώνα barcelona - Malaga στις 20/11 ?
Σωστά.Για αυτό είπα για θαύμα...Πολύ λίγες ανατροπές του 4-0 υπάρχουν σε τέτοια παιχνίδια.Λίγο χλωμό το βλέπω.
Ωραία τοποθέτηση..Ας δούμε λοιπόν τι θα πουν και οι θεοί....Μπαλάρα χθες πράγματι (το 3ο όμως ήταν οφσαιτ μεταξύ μας) ... τώρα με τη Θέλτα έπαιζε βέβαια αλλά μην ξεχνάμε ότι απέκλεισε τη ΡΕΑΛ στο Copa delRay (και τον Panathanaikos ) ...
Για το CL την τετάρτη ναι το βλέπω και γω όχι απλά χλωμό αλλά απίθανο.. 180 + φορές έχει έρθει το 4-0 σε αγώνες νοκ αουτ στο CL δεν έχει ανατραπεί ποτέ... και ειδικά αυτή τη PSG όπως την είδαμε... αλλά αν ποτέ ανατραπεί μόνο μια Μπάρτσα του Μέσι του θεού της μπάλας θα το κάνει... και θαύματα μόνο ο θεός κάνει..