• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

vierinia

Member
Έχω μια απορία για τα εισιτήρια στο camp nou.
Θα βρίσκομαι Βαρκελώνη το Μάρτιο και δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να παρακολουθήσω αγώνα της Μπάρτσα στο Καμπ Νου.
Το ματς που μπορώ να δω είναι το Μπάρτσελονα - Γρανάδα στις 21/3, το θέμα είναι ότι ακόμα και τώρα, δύο μήνες πρίν, βλέπω ελάχιστα εισιτήρια (εννοώ να βρώ 2 θέσεις μαζί) να είναι διαθέσιμα.

Στο site δίνει οδηγίες ότι είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι 2-3 μέρες πριν τον αγώνα που ελευθερώνονται πολλά εισιτήρια απο τους κατόχους διαρκείας.
Τι μου προτείνετε να κάνω? Να περιμένω?

panpan

Member
Για το συγκεκριμενο παιχνιδι μπορεις να παρεις και την ημερα του αγωνα
απο το γηπεδο.

vierinia

Member
Για το συγκεκριμενο παιχνιδι μπορεις να παρεις και την ημερα του αγωνα
απο το γηπεδο.
Σε ευχαριστώ pan pan. Οπότε μου λες να μην ανησυχώ που δεν βλέπω πολλά διαθέσιμα εισιτήρια? Δεν πιστεύω να έχουμε κανένα sold out:LOL:

veatriki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία/Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδία
Και εγω οταν πηγα, ενω αρχικα δεν εβρισκα μεσω ιντερνετ, εκει βρηκα. Απο οτι καταλαβα τα μελη που εχουν διαρκειας, αν δεν πανε ''απελευθερωνουν'' τα εισιτηρια τους και ετσι βρισκεις.

vierinia

Member
Και εγω οταν πηγα, ενω αρχικα δεν εβρισκα μεσω ιντερνετ, εκει βρηκα. Απο οτι καταλαβα τα μελη που εχουν διαρκειας, αν δεν πανε ''απελευθερωνουν'' τα εισιτηρια τους και ετσι βρισκεις.
Σε ευχαριστώ πολύ veatriki. Οπότε I'll take the risk:LOL:

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Τζάμπα χάρηκε η ρεαλ στο 1-0! Λες και το κάνουν επίτηδες οι παίχτες της Μπαρτσελόνας!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τζάμπα χάρηκε η ρεαλ στο 1-0! Λες και το κάνουν επίτηδες οι παίχτες της Μπαρτσελόνας!!
Εχει καταντησει αηδια. Προτείνω την επόμενη φορά το ματς να ξεκινησει με 3-0 υπερ της Ρεάλ, μπας και έχει λίγο ενδιαφερον.
Αν η Μπάρτσα ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια και ο Μέσι σε καλύτερη μέρα θα μιλάγαμε για νεα συντριβή:haha::haha:

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Εγώ έναν λυπάμαι...τον Ρονάλντο...έχει ρίξει τόσο κλάμα αυτό το παιδί χαχαχα!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μπα η διαιτησια φταίει και σημερα. Ε Ζοζε;; Καλά γιατί δεν απέβαλε έναν παίκτη της Ρεαλ στο 89 να έχει να λέει ο special one.
Μιλάμε για πολύ κλάμα στη Μαδρίτη ΚΑΙ σήμερα.

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Όντως έχει καταντήσει αηδία... Πολύ ξύλο... Η πίεση του Μουρίνιο πρέπει να φτάνει 400 !! Δε σε χάλασε...

Sent from my ST18i using Tapatalk

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα