dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Κοίτα πάθος έχω μόνο για τον Ολυμπιακό, κατά τα άλλα αγαπάω το καλό ποδόσφαιρο. Δε συμφωνώ μαζί σου ότι η Μπάρτσα δεν άξιζε να προκριθεί.Μη συγχίζεσαι, πολύ πάθος βλέπω για τη Μπάρτσα και εγώ δεν είπα ότι από όλο το ματς αυτό μου έμεινε.
Είπα ότι εμένα που είμαι τρίτος και δεν έχω καμιά τρέλα με καμία από τις δύο ομάδες, ΔΕ με έπεισε η Μπάρτσα ότι άξιζε να προκριθεί. Και μην παίρνουμε το χτεσινό ματς μόνο, και στο πρώτο ματς ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ, και άρπαξε τρία γκολ που της κόστισαν την πρόκριση!
Το ότι κι'εγώ ευχαριστιέμαι να τη βλέπω είναι γεγονός, χτες όμως δεν είδα κάτι πέραν της συντριπτικής φλύαρης κατοχής μπάλας. Και τα ίδια και στο πρώτο ματς, στο οποίο δε μπορείς να πεις ότι έχασε γιατί η Ίντερ έπαιξε αμυντικά.
Η συνολική της εικόνα στα δύο παιχνίδια μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, αλλά ήταν καλύτερη αυτής της Ιντερ.
Τι να κάνουμε ως φίλος του καλού ποδοσφαίρου πιστεύω ότι θα βλέπαμε πολύ καλύτερη μπάλα στον τελικό με την Μπάρτσα, παρά από την ομάδα του Μουρίνιο, που είναι ικανός να πουλήσει και τη ψυχή του στον έξω απ' εδώ για να πάρει την κούπα.
Αλήθεια, χωρίς να έχω ίχνος κλάψας, αν ο διαιτητής δεν σφύριζε χθες φαούλ στο ακούσιο χέρι και μέτραγε το 2-0 τι θα γράφατε;